4 okt. 2013

Exponerat gör en Avpixlat och tigger pengar!

Det är inte bara hat- och rasistsajten Avpixlat som uppenbarligen har ekonomiska problem och tar till vilka knep som helst för att få in pengar.

Även den av brottslingar ledda hat- och rasistsajten Exponerat tycks ha problem med ekonomin. För nu gör man en Avpixlat.


Det vill säga att man hävdar att man är utsatt av DDoS attacker fast man inte är det.Avpixlat försökte ju sig på samma sak när de på egen hand klantade till det när deras ”IT-tekniker” skulle uppdatera sajten och i samband med det istället på egen hand lyckades släcka ned den. I samband med detta så tog man på sig offerkoftan och påstod helt frankt att man var utsatt för en massiv attack från utomparlamentariska krafter. Vilket naturligtvis var en ren lögn.

I samband med denna påstådda attack så passade Avpixlat på att tigga pengar av sina läsare för som man påstod kunna driva sajten vidare.


Och nu så försöker sig brottslingarna bakom Exponerat på att göra samma sak.


Man släcker ned sajten ett par timmar och påstår sen att man blivit utsatt för en DDoS attack från vänsterkrafter och enda sättet att undvika detta i framtiden är att läsarna skänker mer pengar till ”driften” av sajten.


Exponerat tycks tro att deras läsare är hur lättlurade som helst. Vilket de uppenbarligen är, då de redan läser skiten som skrivs på Exponerat.


Slutpixlat kan bara konstatera att kampanjen för att strypa Exponerats möjligheter till att få in pengar har fått effekt.


Först blev Exponerat av med sitt PayPal konto. Och sen blev de med Slutpixlats försorg också av med sitt konto i Handelsbanken.


Och nu visar sig effekterna av Slutpixlats lyckade kampanj gentemot hat- och rasistsajten Exponerat då de tar till desperata åtgärder för att få in mer pengar till ”driften” av sajten.


Vår webbansvarige och tillika egen IT-tekniker Avram kunde ju redan då Avpixlat påstod sig vara utsatta för en DDoS attack konstatera att så inte var fallet. Han konstaterade också ganska snabbt att inte heller Exponerat är utsatt för någon DDoS attack.I sammanhanget kan nämnas att inte ens Exponerat trodde att Avpixlat var utsatt för någon DDoS attack när det begav sig. Lite patetiskt då att själva försöka köra samma grej.
  
Med andra ord så ljuger de ansvariga bakom Exponerat. Något att tänka på för er som möjligtvis tänker er att bidra till Exponerats drift. Tänk på att de som ligger bakom Exponerat är en samling förhärdade brottslingar där bedrägerihandlingar inte är ett okänt begrepp.


Raffina Wall för Slutpixlat