7 okt. 2013

Exponerat hänger ut barn återigen!

Hat- och rasistsajten Exponerat hänger ut släktingar till åtalade personer. Genom att hänga ut dessa åtalades Facebooksidor, där bilder på personer/barn som inte har med saken att göra, gör sig Exponerat skyldig till brott mot personuppgiftslagen.  Att hänga ut barn som Exponerat frekvent gör tycks inte bekymra dem. Inte det faktum heller att barnen ifråga är helt oskyldiga i sammanhanget tycks bekymra dem.

Och varför hänger Exponerat ut dessa åtalade undrar ni då. Jo för att de är romer.


Och därmed så drar Exponerat alla romer över en kant och tycker så här:


"Bra att polisen fått fast dessa två parasiter i alla fall. Varför har vi zigenare i Sverige? De borde tvångsutvisas allihop."

Låt oss då återigen påminna om att Exponerats två ”pensionärer”, som de själv säger sig vara, är själva dömda för grova brott. Bakom Exponerat finns också ett par andra kriminellt belastade individer.Nyckelpersoner bakom hat- och rasistsajten Exponerat:

 

48-åringen

Startade Sweden Confidential som senare blev Exponerat. Dömdes första gången 1992 för försök till rån. 2001 dömdes han till fängelse för sexuellt utnyttjande av underårig samt sexuellt ofredande av flera flickor. Har under de följande åren dömts två gånger för barnpornografibrott, samt bl.a. överträdelse av besöksförbud, skadegörelse och misshandel. Senaste domen är från 2010.


51-åringen

Går under aliaset “Kapten Krok” och har skrivit ett stort antal artiklar på sajten. I februari i år dömdes han för att ha langat sprit och öl som han har fört in från Tyskland.


42-åringen

Sköter bl.a. sajtens ekonomi. Dömdes 2009 för bokföringsbrott och har mer än en halv miljon i skulder hos Kronofogden.


41-åringen

Sajtens webmaster. Dömdes första gången 1996 för stöld. 2006 dömdes han för sin inblandning i en stöldliga. Åren därefter ett par narkotikabrott och mindre förseelser.


36-åringen

Serveransvarig för sajten. Är numera bosatt i Kina där han bl.a. driver ett IT-företag. Kvar i Sverige lämnade han ett obetalt banklån samt domar för rattfylleri och olovlig körning.


Redaktionsmöte. ”Kapten Krok”, 51 år till vänster och 48-åringen till höger.

 Källa: Researchgruppen Artikel1 Artikel2

Oavsett om personerna som hat- och rasistsajten Exponerat hänger ut är skyldiga eller inte så finns det ingen anledning att dra in oskyldiga personer i det hela. Och framför allt inte barn. 

Exponerat är vidrigheternas forum vid sidan av Avpixlat och Fria Tider. Men som bekant så är tiden på väg att rinna ut för dessa.

Tick tack, Tick tack...

 

Raffina Wall för Slutpixlat