25 okt. 2013

Hatkärlek från Dispatch International!

Den grovt islamofobiska hat- och rasistsajten Dispatch International måste uppenbarligen” älska” Slutpixlat. Vi får titt som tätt stå i skottgluggen för DI:s ”kärlek” till oss. Eller vi ska väl egentligen kalla det för hatkärlek. Vi tror nämligen inte att de precis avgudar oss, vilket de nu återigen bevisar.

För att promota sitt nya projekt, en You Tube kanal under namnet, ”Norse News”, med självaste Chefredaktör Ingrid Carlqvist som nyhetsankare, så skickade DI:s andre chefredaktör, Lars Hedegaard ett brev till ”New English Review”, en brittisk starkt antimuslimsk sajt.”För ett par veckor sedan startade Dispatch International en ny videotjänst som vi har kallat Norse News - Nordborna är namnet på våra förfäder för tusen år sedan, som vi är ganska säkra på aldrig skulle ha lidit någon PC nonsens.


Vår plan är att nå människor som redan har för mycket att läsa, och skulle vilja tillbringa 3-4 minuter med att lyssna på en kort text om frågor av betydelse.”


 


Frågor av betydelse? Sen när har fördomar om en annan religion haft någon betydelse? Annat än att smutskasta den och dess utövare som ”nyhetsankaret” Ingrid Carlqvist redan gör och uppenbarligen ämnar fortsätta att göra.

”Vi har redan stött på en bestämd opposition från de vanligt hårda vänsteranhängarna som har använt hot och trakasserier för att tysta de som vågar höja rösten och ta upp frågor som är absolut förbjudna att diskutera i Sverige. Frågor som tredjevärlden invandrare som kommer att göra svenskarna till en minoritet i sitt eget land om några decennier, islamiseringen, den oundvikliga nedläggningen av välfärdsstaten, överlämnandet av svenska kyrkan till guden Muhammed och mycket mer.”


Ja så var det då dags med de vanliga flosklerna och lögnerna från islamofoberna igen. Man måste dock beundra deras beslutsamhet och iver att ständigt kasta ur sig samma förvirrade fraser gång efter annan. Måste vara ungefär som att ständigt springa in i en och samma vägg utan att inse att det är en vägg.


”Och så hade vi knappt startat innan en vänsterfascistsajt kallad Slutpixlat organiserade en mejlkampanj för att skrämma You Tube att stänga ned oss.”


Att Slutpixlat kallas för en vänsterfascistsajt börjar vi nu bli vana vid då rasisterna alltid tycks kategorisera in de som kritiserar dem för att tillhöra vänstersidan politiskt? Låt oss då i sammanhanget klargöra lite fakta. Slutpixlat är en opolitisk bunden antirasistsajt där alla som inte gillar intolerans, främlingsfientlighet och rasism är välkomna. Dessutom är Slutpixlat också för ett mångkulturellt svenskt samhälle där full religionsfrihet och sexuell frihet råder. Ingen ska behöva lida för sin tro eller läggning.


”Slutpixlat anklagar oss för att vara en hat- och rasistsajt.


Och naturligtvis kan inte brunskjortorna på Slutpixlat presentera några bevis som stödjer deras anklagelser mot oss, av den enkla anledningen att där inte finns några.”


Jodå Dispatch International! ”Brunskjortorna” på Slutpixlat kan visst presentera bevis på att ni är en hat och rasistsajt!

Daniel Poohl, chefredaktör för tidningen Expo: ”Dispatch International är en tidning som präglas av antimuslimska åsikter och konspiratoriska idéer om ett politiskt etablissemang som gör allt för att tysta kritik mot invandring. Den ger en bild av islam som ett hot mot vårt samhälle.” (Expressen)

 
Expo beskriver förövrigt också DI som rasistiskt och en del av Counterjihadrörelsen.

Och slutligen så avsluta Lars Hedegaard sitt brev till ”New English Review” med dessa ord:


”För att förtjäna etiketten ”rasist” i Sverige räcker det med att någon företrädare för vänstern eller viss vänsterorienterad media kallar dig det. Samtidigt hoppas vi att folk kommer att titta på Norse News.”


Ja vi på Slutpixlat kan konstatera att vad som är vänster för DI, är allt politiskt till vänster om Sverigedemokraterna. Inte förvånande då konspirationsteoretikerna som vanligt misstror allt och alla som inte delar deras morbida åsikter. Och det där med att hoppas att folk skall titta på Norse News har kommit på skam redan efter två episoder. Knappt 1500 personer har sett de bägge avsnitten. Ingen tittarsuccé direkt.


Man kan undra varför inte DI annonserade i dagspressen för att promota sitt nya medieprojekt?


Ja just det! Inga pengar. Med en hyresskuld på över 35 000 kronor för de kontorslokaler man hyr i Malmö så har nog DI det lite knapert med ekonomin just nu. Kronofogden har ju lämnat över ärendet till Tingsrätten då Di underlåtit sig att betala hyran i fyra månader.


Curt Latinosson för Slutpixlat