4 okt. 2013

Hur man debatterar ner antirasister!?

I denna Youtube video har ni en snubbe som kallar sig "arier77", som på ”bästa” sätt försöker att förklara, att bara för man inte gillar mångkultur och invandrare eller är Sverigedemokrat, Nationaldemokrat eller gillar Svenskarnas parti så är man inte rasist. Och som slagträ i sitt sätt att ”debattera” ner antirasister, refererar han till bibeln som om fan själv hade läst den.

Förutom det så kommer han med följande ”glasklara” påståenden:

”Ordet antirasist är ett hålord för antivit”.

”Antirasisternas mål är att utrota den vita folkstammen”.

Suck! Ännu en av dessa extremnationalistiska och rasistiska svammeljönsar som med bland annat bibelns hjälp in absurdum försöker framföra sitt sjuka budskap.

Hans sätt att försöka försvara sina åsikter med att ibland påstå att han egentligen inte har något emot folk från andra länder, men… känns enbart mycket patetiskt.

Om alla rasister ”tänker” som denne snubbe eller på detta sätt tänker sig försöka debattera ned antirasister så lär han få det svårt. Enfalden personifierad.

Se videon och avgör själva vad ni tycker. Men framför allt sprid den vidare så att folk får upp ögonen för vilken typ av klientel det är som döljer sig bakom Sverigedemokraterna, Nationaldemokraterna och Svenskarnas parti. 


Raffina Wall för Slutpixlat