22 nov. 2013

Avpixlat försvarar Ekeroth med näbbar och klor!

I förrgår i DN kunde man på deras kultursida läsa en mycket bra artikel av Borzoo Tavakoli där han i ett öppet brev vänder sig direkt till den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Kent Ekeroth.

I stället för att Ekeroth själv svara på detta öppna brev, så tar ”någon” i Avpixlatsfären hand om det hela och skriver ett jättelångt svarsbrev där ”någon” försvarar Avpixlats mecenat Ekeroth till sista blodsdroppen, och det i vanlig ordning med lögner och därpå följande smutskastning från Avpixlats sandlådepöbel i deras kommentarsfält.


Man kan undra varför Inte Ekeroth än själv vill besvara detta öppna brev till honom. Eller är denne ”någon” som försvarar Ekeroth under signaturen ”GTFON” Ekeroth själv. Med tanke på inläggets längd och alla de där i skrivna flosklerna som är nog så bekanta från tidigare floskelfyllda artiklar i Avpixalt så lutar det faktiskt att det är Ekeroths bäste polare i rasistvärlden Mats Dagerlind som har skrivit svaret på Borzoo Tavakolis öppna brev. 

Ganska typiskt av Ekeroth att ta hjälp av sitt älskade Avpixlat då hans verbala förmåga att själv besvara ett intelligent brev till honom tycks vara så begränsat av hans hat mot invandrare att han inte kan finna nog rumsrena ord för att besvara detta. 


Signaturen GTFON som används i Avpixlats artikel är en förkortning på "Get The Fuck Off Nigger". Och det säger väl inte lite om på vilken sandlådenivå som hat- och rasistsajten Avpixlat befinner sig på.

Curt Latinosson för Slutpixlat