12 nov. 2013

Avpixlat misstror i SD:s namn hela valmanskåren.

Det Sverigedemokratiska språkröret, hat- och rasistsajten Avpixlat uppmanar nu folk i en artikel att anmäla sig som valförrättare inför valet 2014, och det med rubriken, ”Insats för demokratin”?

”Dessa två val, och speciellt då riksdagsvalet, kommer utan tvekan bli de smutsigaste i Sveriges historia, där inga medel lär skys för att motarbeta Sverigedemokraterna och partiets allt mer tilltagande opinionsstöd. Det bästa sättet att motverka fusk och andra antidemokratiska metoder är från insidan, och det är därför nu av yttersta vikt att så många demokrati- och Sverigevänliga medborgare som möjligt finns på plats och arbetar i vallokalerna under dessa val. Tveka därmed inte att anmäla dig nu direkt – för vad kan vara bättre användning av din tid än att skydda demokratin och samtidigt till och med få betalt för det?”


I en artikel så förutsätter Avpixlat att det kommer att fuskas gentemot SD och att de som normalt är valförrättare kommer att göra allt för att sabotera för SD.Tala om att ta på sig offerkoftan i förtid.

Och när Avpixlat påstår att de vill motverka fusk och andra antidemokratiska metoder från insidan och det därför är viktigt att det finns demokrati- och Sverigevänliga på plats i vallokalerna så inte bara misstror man hela valsystemet och valmanskåren, man piskar ju också upp en misstro mot alla som inte är SD genom att misstänkligöra de som har hand om valsedlarna och inte själva röstar på Sverigedemokraterna kommer att fuska i valet.


Och hela Avpixlats artikel genomsyras av en misstro till hur valet kommer att gå till.


”Kom ihåg att du varken behöver eller bör uppge dina egna partisympatier när du gör din anmälan. Detta då det enbart riskerar leda till fusk och politisk diskriminering redan i detta skede. Notera även att du eventuellt kan vänta någon vecka eller så från idag med din anmälan, för att undvika ytterligare fula metoder med diskriminering av de intresseanmälningar som inkommer till Sveriges kommuner just i samband med detta inlägg på Avpixlat.


Sverigevänner obevakad vallokal en både olycklig och inte osannolik risk för att den svenska demokratin komprometteras!”


Det märks att hat- och rasistsajten Avpixlat är Sverigedemokraternas språkrör, för så mycket konspirationsteoretiskt nonsens som denna sajt häver ur sig går enbart att finna på de andra SD vänliga hat- och rasistsajterna här i Sverige och ingen annan stans.


Och vad är det som säger att just de eventuella valförrättare som utses och är SD sympatisörer skulle vara mer pålitligare än andra valförrättare? Absolut ingenting!

Snarare tvärt om. För vis av historien hur gärna SD politiker och deras sympatisörer mer än gärna fuskar och ljuger enbart för att kunna ta på sig offerkoftan så är nog en SD sympatiserande valförrättare den siste man skulle kunna lita på.

Och skulle de fascistiska Sverigedemokraterna komma till makten så kan vi säga adjö till den form av demokrati och valsystem vi har idag. För partiet som just nu talar sig varm för hur viktigt det är med att demokrati finns, och att alla skall följa denna demokrati är inget annat än en ulv i fårakläder. För tillfället så passar det dem politiskt att under demokratins namn gömma sig. Men om detta parti skulle få chansen så kommer deras fascistiska ideologi att slå ut i full blom.


Det är därför viktigt att alla de som verkligen värnar demokratin vid valet 2014 kapar av blåsippepartiet vid roten och röstar bort dem från riksdagen.


Curt Latinosson för Slutpixlat