8 dec. 2013

Åkesson och Reinfeldt i samma viktklass!?

Den tidigare men nu mer avhoppade Sverigedemokraten Tommy Funebo spekulerar, med anledning av de senaste opinionssiffrorna, i att om SD och Åkesson får en skjuts i opinionen och Moderaterna och Reinfeldt backar mer så skulle de bägge partiledarna hamna i samma viktklass?


Något vi på Slutpixlat dock inte någonsin tror kommer att ske. Men om detta scenario ändå skulle infinna sig så är Reinfeldt alldeles för snabb i sina verbala sidledsförflyttningar och skulle förmodligen sänka Åkesson med en väl avvägd retorisk högerkrok så fort Åkesson släppte ned garden. Det vill säga direkt.Och skulle Åkesson resa sig och söka returmatch så är nog hans främsta mål egentligen Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt, som senast överlägset vann den senaste holmgången mellan de bägge kombattanterna i debattprogrammet ”Bar och Politik”, trots ihärdiga försök från framför allt Åkessons sekond, Thoralf Alfsson att förneka detta faktum.

Dock så skulle Åkesson även åka på stryk i denna returmatch då Jonas Sjöstedt redan en minut in i första ronden skulle sänka Åkesson med en skickligt verbalt lagd rak vänster som så att säga avslutade hela jobbet. Inte så svårt egentligen då Åkesson varit politiskt punch drunk ända sedan 1988.


Så inte tror väl någon att Jimmie Åkesson någonsin kommer att komma upp i samma viktklass som övriga vältränade politiker i Sverige. Inte ens det nya träningsprogrammet nolltolerans mot rasism lär få Åkesson att öka i vikt. Den fortsatta smygrasismen från partikollegorna lär effektivt stoppa detta.

Raffina Wall för Slutpixlat