20 dec. 2013

Avpixlat dumpar polacken Kamel Ryba!

Den självutnämnde ledaren och polske medborgaren för Swedish Dumb League, (SDL) Kamil Ryba, har det inte lätt nu för tiden.


Först blir han ratad av SDL:s brittiska motsvarighet EDL. SDL:s Kamil "Kamelen" Ryba får pisk!


Sen tar den polska polisen i med hårdhandskarna när Ryba är hemma i Polen. Om man nu får tro vad Kamil Rybas ”skyddsängel” Ingrid Carlqvist skriver i Dispatch International.

Därefter blir Ryba av med vårdnaden om sin son då han utsatt sin före detta flickvän för olaga hot/mordhot, ofredande och skadegörelse. Researchgruppen.


Sen lyckad Ryba på egen hand ställa till det för sig igen då han travade in på Expressens redaktion i Göteborg, kastade ägg och hotade.


Och nu till sist så tycker inte ens islamofoberna på den av Sverigedemokraterna omhuldade och älskade hat- och rasistsajten Avpixlat att Ryba är något att hänga i julgranen, om man nu kan säga så då vi närmar oss jul.


Kamil Ryba hade nämligen gjort kommentarer på Avpixlat som inte ens de ville läsa. Moderatorn på Avpixlat plockade helt enkelt bort Rybas kommentarer, vilket fick Ryba att surna till.Han har det inte lätt islamofoben Ryba just nu. Inte ens hans egna rasistpolare vill ha med honom att göra nu. Något Ryba uppenbarligen inte själv begriper sig på varför det är så.

Ryba hade uppenbarligen fällt några mindre genomtänkta kommentarer som vanligt angående att Avpixlat och dess nestor Mats dagerlind planerar att medverka i manifestationen mot rasism i Kärrtorp nu på söndag!? Man kan ju för övrigt undra vad syftet med Avpixlats och Dagerlinds medverkan i en antirasistisk manifestation är, annat än att provocera i hopp om att någon ska klappa till dem så att de sen fort som den kan ta på sig den extra stora offerkoftan och böla ut i Avpixlat.

För ingen tror väl på alvar att Avpixlat och Dagerlind helt plötsligt har blivit antirasister. Det vore som att tro på att solen är en pannkaka med grädde och sylt.


Bästa sättet att bemöta Avpixlatpöbeln och Dagerlind på söndag är att ignorera dem.

Men man blir dock lite orolig när Avpixlat uppmanar Sverigevänner att sluta upp. De "Sverigevänner" som normalt sätt huserar i Avpixlats av pöbel bestående kommentatorsfält är definitivt dem vi inte vill se på en antirasist manifestation. SD:s, SvP:s och SMR:S rasister gör sig nog en tjänst om de häller sig borta då deras deltagande som så kallade "Sverigevänner" enbart är rent hyckleri.

Raffina Wall för Slutpixlat