21 dec. 2013

Avpixlat tar på sig offerkoftan i förtid!

Den av Sverigedemokraterna älskade hat- och rasistsajten Avpixlat meddelar nu att man ställer in sin medverkan i den manifestation mot rasism man ämnade delta i.
Som motivering för sitt beslut anger man att man inte kan garantera sina deltagares säkerhet?


  
”Efter att vi aviserade vår avsikt att närvara vid manifestationen har sociala medier och vår mejlkorg fyllts av hatiska reaktioner från vänsterhåll och av ett antal förtäckta eller öppna hot om att vi kommer att mötas av våld om vi visar oss på platsen.

Flera hängivna Sverigevänner som hört av sig till redaktionen om att ingå i vår grupp har skrämts av detta. Några har dragit sig ur, andra har frågat om vi kan garantera deras säkerhet. Svaret är dessvärre att vi inte kan det, vilket naturligtvis framstår som absurt i beaktande av att vi här talar om ett evenemang som påstås vara en manifestation mot politiskt våld och för mötesfrihet och tolerans.”


Naturligtvis är detta om att de skulle ha fått mottaga hatiska reaktioner från vänsterhåll rent humbug.


För vis av hur Avpixlat regerar i vanliga fall, så hade de utan tvekan lagt ut ett antal av dessa så kallade hatmejl till allmän beskådan i Avpixlat så fort de fått dem.


Avpixlats andemening med att först påstå att man tänkte deltaga för att sedan säga att man inte kommer att delta är naturligtvis ett PR-trick från Avpixlats sida och inget annat.


Bekvämt att i förtid då skylla på vänstern som alltid och på grund av detta ta på sig offerkoftan i förtid.


Men egentligen så är det nog mest kritiken från de andra hat- och rasistsajterna att Avpixlat tänkte delta i en manifestation mot rasism som till slut fällde avgörandet för Avpixlats beslut att inte deltaga. Och att i det läget kunna skylla på att de fått motta ”hatmejl” från vänsterhåll som någon slags ursäkt för att inte delta känns enbart patetiskt.


Raffina Wall för Slutpixlat