13 dec. 2013

De paranoida individerna bakom Avpixlat, Exponerat och Fria Tider!

De tre största hat- och rasistsajterna, Avpixlat, Exponerat och Fria Tider samlar nu in pengar för att väcka enskilt åtal mot Expressens chefredaktör Thomas Mattsson för förtal, för att Expressen avslöjat vilka de personer är som gjort främlingsfientliga, rasistiska och hatiska inlägg på rasistsajterna!?

De påstår sig redan att ha samlat in 60,000 kronor för som de kallar yttrandefrihetens försvar.

En sak framstår nu som helt klar, och det är att ”ljushuvudena” bakom dessa hat- och rasistsajter inte egentligen har en susning om vad yttrandefrihet är.


När de nu tar till desperata åtgärder för att försvara den form av yttrandefrihet de tror sig värna så visar de enbart hur rädda de egentligen är. Rädda för att mista sin tolkning av yttrandefriheten där de tror att hets mot folkgrupp med främlingsfientliga och rasistiska yttringar ingår.


 

För hur det än är så skyr de inga medel för att hänga ut personer och till och med barn på de här hat- och rasistsajterna och därigenom uppmana sin nätpöbelhord att komma med än mer vidriga påhopp som vid ett flertal tillfällen lett till att personer fått motta hatiska mejl och telefonsamtal och ibland rena dödshot.

Och när de nu också inleder en hetsjaktkampanj på de journalister som ligger bakom de senaste avslöjandena så får de, som de hat- och rasistsajter de är, finna sig i att bli utsatta för än en hårdare granskning av media.


Det är också ett ganska patetiskt agerande från de här hat- och rasistsajterna, för när nu de här personerna som skrivit många av dessa främlingsfientliga, rasistiska och hatiska inläggen blir avslöjade, ja då heter det helt plötsligt från de ansvariga bakom Avpixlat, Exponerat och Fria Tider att de är utsatta för en politisk förtals- och förföljelsekampanj!?

Uppenbart att det bakom de här hat- och rasistsajterna döljer sig rena paranoida rättshaverister vars hat mot invandrare, flyktingar, media, och politiker från de etablerade partierna i Sverige, utom SD då naturligtvis, och deras snedvridna bild av hur samhället ser ut och den misstro de visar så fort de blir utsatta för kritik, gör dem till fall som egentligen borde tas om hand av psykvården.

 
Individerna bakom Avpixlat, Exponerat och Fria Tider är inget annat än paranoida.


”En person med paranoid personlighetsstörning har mycket svårt att hantera motgångar, och tenderar att förklara dessa på konspiratoriska sätt. Personen uppfattar människor, även anhöriga och närstående, med misstänksamhet, och uppfattar ofta deras handlingar som om de har ett underliggande, falskt eller försåtligt syfte som inte uttalas, och som personen läser in "mellan raderna", trots att det är uppenbart för andra att sådan falskhet inte finns. Det finns en uppenbar tendens till rättshaverism, att driva sin rätt in absurdum och att inte ge sig. Personen har också ofta en något grandios självuppfattning, och anser att världen kretsar kring denne; världsbilden och synen på omgivningen är konspiratorisk, och personen uppfattar ofta att det döljer sig mycket under ytan.”


När man ser hur individerna bakom dessa hat- och rasistsajter nu utrycker sig så är beskrivningen av dem som paranoiker inte helt fel.


Är detta resultatet av de nedskärningar som skett inom psykvården de sista tio åren som vi nu får se resultatet av?

Raffina Wall för Slutpixlat