15 dec. 2013

Jimmie Åkesson, den ofrivillige golfaren.


Föga visste Jimmie Åkesson vad som skulle ske när han lade ut en auktion på tradera till stöd för musikhjälpen.

Auktionsvinnaren skulle få möta Åkesson på en golfrunda.


Och vinnaren till att möta Åkesson blev ingen mindre än artisten Navid Modiri.”Det ska onekligen bli en intressant runda”, säger Navid Modiri till DN.

Åkessons kommenterade auktionen så här:


 ”Det känns väldigt kul att kunna bidra med så mycket pengar till Musikhjälpen! Jag hade aldrig trott att slutsumman skulle bli så hög. Vinnaren verkar vara en kreativ och företagsam person, så vi får nog mycket att prata om under vår golfrunda. Det vore kul att veta om han kan spela golf innan vi bestämmer datum och specifik bana."


Vi tror väl egentligen inte att Åkesson tycker det kommer att bli så kul. Han hade väl förmodligen hellre sett att en av sina egna sympatisörer vann budgivningen och på nära håll fått se hur partiledare Åkesson hanterade järnen.


Åkesson oroar sig tydligen nu mer för om Navid Modiri kan spela golf eller inte.


”Det vore kul att veta om han kan spela golf innan vi bestämmer datum och specifik bana."


Om inte Navid Modiri kan spela golf, kommer då Åkesson att lämna walk over?


I vilket fall som helst så om vi ska tala i golftermer, så när det kommer till Sverigedemokraterna så vet vi ju att Åkesson och hans parti redan har ett högt handicap som det enfrågeparti det är och att de mest tycks befinna sig ute i ruffen för att försöka hitta ett inspel i övriga politiska frågor. Och de få gånger de hittar ett inspel så tycks de för det mesta att hamna i bunkern och få droppa frågan och därmed plikta ett slag.


Inte ens med de hybridklubbor av järnrör som är så populära hos vissa SD:are tycks de kunna bättra på sina svingar annat än på det verbala planet vilket för det mesta leder till att de hamnar out of bounds.


Nej det bästa för Sveriges framtid vore om Åkesson och hans SD permanent hamnade ute i ruffen där de hör hemma.


Så slå ett slag för Sveriges framtid i valet 2014 och slå en hole-in-one på Sverigedemokraterna som förpassar dem ut ur riksdagen. Det är vad vi kallar golfvett!


Curt Latinosson för Slutpixlat