12 dec. 2013

Patetiskt självmål av Thoralf Alfsson. Igen!

I en artikel på sin blogg så går riksdagsmannen och den självutnämnde islamofoben för SD, Thoralf Alfsson ut med att SD blir smutskastat av media:

”När de personer som allra mest borde värna yttrandefriheten istället ägnar sig åt att köpa åsiktsregister över 6200 svenskar som skriver kommentarer på nätet borde många bli allvarligt bekymrade. När man sedan köper det av en organisation vars enda syfte är att granska ett invandringskritiskt parti borde varningsklockorna ringa.”

Alfsson fortsäter därefter att orera i sin artikel om hur hemska de journalister är som ”förföljer” SD.


Men Alfsson nämner dock inte med ett ord i sin artikel de vidrigheter som deras egna politiker vräkt ur sig anonymt på diverse hat- och rasistsajter? Det tycks i Alfssons inskränkta lilla värld vara helt oväsentligt.


Alfsson tycks inte inse allvaret i detta utan gör som sina partikollegor i SD toppen när de blir avslöjade med byxorna nere. Tar på sig offerkoftan och går till rasande angrepp på media istället.


”De fyras gäng inom media tror att de kan kväsa Sverigedemokraterna. Vi skall visa dem att de inte har något för sina smutsiga arbetsmetoder. Sverigedemokraternas medlemmar, sympatisörer och väljare skall fortsätta på den inslagna vägen med vår politik för ett bättre Sverige.”


”Smutsiga arbetsmetoder!?”


Ett rätt så patetiskt uttalande att komma från någon som genom sina artiklar skickar ut sin fotsoldatspöbel till angrepp på andra människor. Och det där med att fortsätta på den inslagna vägen för ett bättre Sverige med sin "politik",  innebär förmodligen än mer näthat för att sedan dra på sig offerkoftan när de blir avslöjade.


Thoralf Alfsson ligger helt klart i nivå med Avpixlats hatpöbel, av vilket flertalet nu visade sig vara partikollegor till honom.


Större, vackrare och snyggare självmål än Thoralf Alfsson nu gör går nog inte att åstadkomma.


Raffina Wall för Slutpixlat