14 dec. 2013

Rättshaveristen Ryba hotar Expressen!


Den självutnämnde ledaren för Swedish defence league, polacken Kamil ”Kamelen” Ryba, fick för sig att stövla in på Expressen redaktion i Göteborg och hota tidningen.

”Vid 13.30-tiden gick Kamil Ryba, 29, från den högerextrema organisationen "Swedish defence league" in till den reception som är gemensam med TV4 Göteborg. Kamil Ryba krävde att få prata med Thomas Mattsson eller någon ansvarig för den senaste tidens granskningar av exempelvis Avpixlat.


”Ni är kommunister som hänger ut de här personerna”, sa Kamil Ryba bland annat.
Han presenterade sig med namn och berättade tydligt att han kom från Swedish defence league.


Expressens medarbetare hänvisade till pressfriheten och bad efter en stund Kamil Ryba att lämna GT-redaktionens reception.


Han la då upp tre ägg på receptionsdisken med orden: "Jag kom hit för att kasta ägg".


Efter att blivit avrådd kastade han ett ägg mot ett fönster innan han lämnade receptionen.


”Ni får anmäla mig eller göra vad ni vill. Nästa gång kastar jag inte bara ägg.


”Och fortsätter ni skriva kommer jag tillbaka. Med kniv”, sa Kamil Ryba på vägen ut.
Efteråt skrev Kamil Ryba, under eget namn, på sitt Facebook- och på sitt Twitter-konto om besöket på tidningen.”
Det är inte den första gången den polske islamofoben och rättshaveristen Kamil ”kamelen” Ryba uppträder på detta viset.


Vi har tidigare tagit upp hans bravader här på Slutpixlat och kan enbart konstatera att vissa människor inte har alla hästarna hemma i stallet.


Kamil ”kamelen” Ryba är förövrigt vän med en annan av de tunga islamofoberna och rättshaveristerna i Sverige, Ingrid Carlqvist, som stundom agerar hönsmamma åt Ryba och tar honom i försvar när han ställt till det för sig.


Kamil ”kamelen” Ryba vill bland annat i ett inlägg tvångssterilisera muslimer, något som Carlqvist hävdade enbart var något sarkastiskt Ryba sagt?


Rybas senaste agerande, att gå in och hota en tidning och dess ansvarige utgivare enbart för att de avslöjat vilket vidrigt patrask som kommer med anonymt näthat, visar hur lite respekt för demokratin och rättsväsendet han egentligen har.


Slutpixlats uppmaning till den klart paranoiske Ryba är helt enkelt att lägga av att hota folk enbart för att de inte delar hans och hans islamofoba rasistkollegors sjuka idéer och agenda.


Och du Kamil! Slutpixlat håller ett öga på dig! 

Ryba 1.  Ryba 2.  Ryba 3.  Ryba 4.  Ryba 5.  

UPPDATERAT! 

Inte oväntat tar hat- och rasistsajten Exponerat Kamil "kamelen" Ryba i försvar och hävdar att det är Expressen som förtalat Ryba?

Det här börjar mer och mer likna stollarnas afton i de högerextremistiska rasistskretsarna.

Raffina Wall för Slutpixlat