24 dec. 2013

Sista minuten julklappstips till en Sverigedemokrat!

Har du som Sverigedemokrat ännu inte funnit den ultimata julklappen som du vill ge till någon annan Sverigedemokrat så har vi från Slutpixlat ett litet tips till en julklapp som både förenar nytta med nöje för en Sverigedemokrat. Men märk väl, enbart en Sverigedemokrat finner nyttan och nöjet med denna julklapp, som enbart är till för att ”klappa” andra som inte är som Sverigedemokrater i huvudet med.

Ja kära läsare som ni säkert har förstått vid det här laget, så är vårt lilla julklappstips till en Sverigedemokrat naturligtvis av det slagfärdiga slaget.


Ett järnrör. Dock så påstår en Sverigedemokratisk expert av allt från järnrör till helrör, att det går precis lika bra med aluminiumrör.

Något som denne expert naturligtvis redan testat live, så att säga.


Så är du en villrådig Sverigedemokrat och ute efter en sista minuten julklapp, så stega bara in i en järnhandel och köp ett rör. Finns i olika material och längder. Och helst då innan du går in och köper ett annat rör på systembolaget. Omvänd ordning kan få otrevliga konsekvenser. För alla som inte är Sverigedemokrater då vill säga.


God jul på er alla muntra Sverigedemokrater, och tänka på att inte svinga varken det ena eller andra röret för mycket. Tänk på julefriden.


Slutpixlatredaktionen