25 jan. 2014

Bra jobbat Thoralf Alfsson!?

Tjabba alla coola icke rasister! Det e jag Frasse! Frasse från Bagarmossen igen.


Ni vet snubben som valde att lämna dårarna i Sverigedemokraterna och gått till Arne Anka partiet då jag insåg att de inte va så balla typer som de verkade. Ja Sverigedemokraterna då vill säga, för Arne Anka han e ball på riktigt, mer än vad man kan säga om SD i alla fall. De är inte ens balla när de försöker att vara balla. Se bara på SDU:s misslyckade protest mot Ungdomsstyrelsen. Baha... bara hundra SDU:are dök upp av var cirka hälften egentligen verkade tillhörde nassarna i Nordisk Ungdom.


Nåja, nu sen jag bytt parti så har jag kommit till flera nya insikter, ja de vill säga att jag börjat å lägga ihop två plus två och fått det till fyra, och inte som innan då jag var Sverigedemokrat la ihop två invandrare med två andra invandrare och fick det till hundrafyra.


Och sicka jävla bra insikter jag kommit till också.


För innan då jag var Sverigedemokrat så sades ju det att invandringen då var något hemskt som skulle förstöra vårt land om den fick fortsätta.


Inte fan e invandringen farlig! De är ju för fan ballt som bara den. Har fått massor med nya invandrarvänner sen jag lämnade SD. Den sista invandrade vännen jag fått som flyttat hit till Bagaremossen kommer ju ända från Tensta. Och det är ju skitlångt borta. Han heter Hans-Erik.


Så inte är de något farligt med invandrare.


Å de här tugget från SD om att man skulle vara Sverigefientlig om man inte gillar Sverige e ju bara fan så dumt. För i så fall skulle ju deras egen politiker Kjell Hedlund i Kalix verkligen vara Sverigefientlig. Han sade ju att han inte gillar Sverige!? Är inte de å va verkligen Sverigefientlig? Han ville ju till och med flytta ifrån Sverige för att han inte gillade det? För när jag va me i SD så kallade vi inte bara sådana för Sverigefientliga, vi kallade dem även för landsförrädare.


Blähä så dumt!


Fan alltså, till och med jag fattar ju att de verklige Sverigefientliga finns ju inom SD själva. Man e ju fan inget dumhuvud även om man är ifrån Bagaremossen.


Brukar säga som morsan gör, ”Spelar ingen roll var du kommer ifrån, bara du inte håller på gnaget, bär ut soporna på torsdag och gör dina hemläxor!”


Morsan vet allt hur det ska vara.


En annan insikt jag slutligen kom fram till sen jag lämnade SD var att han den där Thoralf Alfsson inte verkar ha alla pingpongbollar i rätt ordning.


Han vill inte ha några invandrare i landet, han vill inte ha några vindkraftverk i landet, han vill inte ha mångkultur i landet, han vill inte ha feminister i landet, osv.

Vad vill Thoralf Alfsson egentligen ha i landet? För om Alfsson skulle få som han vill så finns det snart inget land kvar å värna om. Å då har ju han på egen hand sparkat undan alla förutsättningar för SD:s fortsatta existens.


Bra jobbat Thoralf Alfsson! 


Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen (Bajen for ever!)