6 jan. 2014

Hat- och rasistsajten Avpixlat: ”Det finns inga rasister i Sverige!”


I en insändarartikel i hat- och rasistsajten Avpixlat, från någon som kallar sig Rolf Malm, så tycker han absolut att det inte finns några rasister i Sverige och han tycker det därför är märkligt att statsminister Reinfeldt kallar en stor del av befolkningen för rasister?

Reinfeldt har aldrig sagt att en stor del av Sveriges befolkning är rasister, vad han möjligen sagt är att SD är rasister, och då rör det sig om max tio procent av befolkningen.


Vidare i samma insändare så gör Rolf Malm samma konspirationsteoretiska och verklighetsfrämmande analys som många av dagens andra rasistnötter kommer dragandes med.


”Minsta protest mot den förda invandringspolitiken avfärdas med detta outsägligt falska påstående. Ledd av denne statsminister och hans godhetsministrar hakar de lojala pk-medierna på denna klappjakt på kritiker av den förda politiken. Kultureliten köar för att visa sin sympati med ”det goda” och sin avsky mot alla dessa rasister. Minsta fjant till popartist tar chansen att komma in i den politiskt korrekta värmen.


Varje rättrogen statstjänare gör sitt för att dölja effekterna av en för både svenskar och invandrare katastrofalt misslyckad dröm om Sverige som humanitär stormakt och multikulturell förebild. Folk går man ur huse för att delta i ”antirasistiska” manifestationer, förklädda politiska uppviglardemonstrationer. Plebokratin har tagit över tomrummet efter en lyhörd och respektfull politisk debatt. Den som våra folkvalda borde ägna sig åt – som förebild för oss andra.


Det är skamligt att vi sänkt oss till denna intellektuella bottennivå. Denna politiskt korrekta häxjakt har gjort oss kollektivt allt dummare och alltmer fjärran från den bistra verkligheten för alla dem som det egentligen handlar om. Det går numera inte en dag utan att någon förvirrad pk-hjärna har hittat någon ny struntsak som de kan kalla uttryck för den ”struktuella rasism” som de påstår att vi alla har i våra hjärtan.”


Ja Rolf Malms insändare i Avpixlat är i mångt och mycket en blåkopia på vad många av dessa verkliga rasister häver ur sig.


Det är alltid politikernas eller ”PK-medias” fel, ja utom SD då, vilka de alltid vad de än häver ur sig för dumheter, enligt rasisterna alltid har rätt.


Det är skamligt att vi sänkt oss till denna intellektuella bottennivå, hävdar Rolf Malm!?


 Ja det är skamligt att rasisten Rolf Malm, har sänkt dig till en intellektuell och tankebefriad nivå som ligger långt under bottennivån.


För när han avslutar sin insändare så här, så framstår det ju med all tydlighet att Rolf Malm verkligen är en rasist. Den rasist han påstår sig inte vara.


”När ska vi inse islamismens verkliga mål. Alla dessa och alla andra historiens masshysteriska vansinnesutbrott har ett gemensamt – de sades vara i det godas namn. Så för det fria ordets skull, för ett normaliserat debattklimat i Sverige – tänk till två gånger innan du beskyller någon för att vara rasist!”


Och där kom slutklämmen från Rolf Malm. Islamofoben trädde fram! Och i ljuset av det så klingar hela hans insändare tämligen falskt.


För om det är några som just förstört debattklimatet i Sverige så är det alla dessa islamofoba rasister som i sina konspirationsteoretiska falska och lögnaktiga artiklar och insändare verkligen sänkt debattnivån till en nivå långt under anständigheten i ett försök att normalisera rasismen.


Det är därför de inte ens själva nu varken inser eller fattar att de är de som är de verkliga rasisterna i Sverige.


Curt Latinosson för Slutpixlat