21 jan. 2014

Ny SD-vänlig restaurang i Stockholm.

Slutpixlat ville ju som ni tidigare kanske läst vara Kent Ekeroth behjälplig, då han tyckte att några ”Sverigevänner” kunde starta restauranger så att han fortsättningsvis kunde bli insläppt någon stans.

Och som riktigt äkta Sverigevänner som vi här på Slutpixlat är, så frågade vi även andra riktiga Sverigevänner om de kunde hjälpa Ekeroth att finna ett passande namn på en potentiell restaurang öppnad av en ”Sverigevänn.”

Många förslag damp in på Slutpixlats FB-sida om detta. Men till sist så fann vi en klassisk, för SD:s vidkommande, kombination av två mycket aktuella ord för dem.


Så varsågod Ekeroth, här har du krogen som alla Sverigedemokrater säkert skulle vara välkomna till. För då kan vi andra som inte delar SD:s politik i lugn och ro gå till Stockholms övriga restauranger.


Så Ekeroth och alla andra Sverigedemokrater och dess sympatisörer, får vi presentera:


Kvarterskrogen Järnröret & OfferkoftanDen diskrimineringsfria och Sverigevänliga krogen där du kan få en smak av SD-Sveriges politiskt kulinariska anrättningar!

Här serverar vi enbart smakfull svensk husmanskost såsom bland annat Kåldolmar och Sauerkraut. Och allt kött är garanterat inte halalslaktat!


Vi har alltid Happy Hour i vår eleganta bar, ”Club Kenta”, där vårt gigantiska utbud av alkoholhaltiga drycker ständigt flödar i törstiga SD-halsar och där ni under gemytliga former kan diskutera invandringspolitik och islam med kända Sverigedemokratiska islamofober.Och för våra hårt arbetande riksdagspolitiker är varje dag en, After riksdag, every day!


Och glöm inte att på tisdagar och torsdagar har vi alltid Karaokeafton till tonerna av för oss alltid så populära Pluton Svea.


Och på lördagagkvällar så är det alltid stå upp komik på hög nivå med de bästa komikerna från vårt älskade Avpixlat.

 
Och glöm inte att ni i vår bar "Club Kenta" även kan se viktiga nyheter från Dispatch Internationals chefredaktör och primadonna Ingrid Carlqvists show "Norse News."


Så varmt välkomna önskas alla Sverigevänner. Och ni som inte är Sverigevänner, det vill säga delar våra politiska åsikter kan dra åt he….! För ni är Sverigefiender!