29 jan. 2014

Sverigedemokraterna har ett litet problem.

I takt med att Sverigedemokraterna nu utesluter partimedlemmar för främlingsfientliga o rasistiska uttalanden och åsikter, så närmar man sig en punkt då ett litet men ack så viktigt problem kan uppstå.

Nu ska ju först sägas att uteslutningstakten inte går på det högvarv som den borde göra med tanke på vad SD är för parti. Men man kan ju inte få allt det gottiga på en gång. Vill SD dra ut på sin egen pina så får de väl göra det. 


En pina måste ju redan vara att kallas för de tomma stolarnas parti då de inte ens har folk att besätta de mandat de fick ute i kommunerna vid senaste valet. Och nu genom att lite grand använda sin nolltolerans mot rasism så blir det ju än fler tomma stolar. ”Hellre tomma stolar än idioter på dem”, sade ju en ledande Sverigedemokrat. Förövrigt bland det vettigaste man har hört en Sverigedemokrat säga.

Det lilla men ack så svårhanterade problem som kan uppstå när sista stolen återstår och uteslutningarna, så att säga har nått vägs ände och bara Åkesson står där ensam kvar med skammen, är ju faktiskt värd att tänka på.


För vem ska säga till Åkesson att han nu i nolltoleransens namn är utesluten?


Slutpixlat tipsar naturligtvis Åkesson om det enklaste tillvägagångssätt att genomföra sin egen uteslutning.Curt Latinosson för Slutpixlat