20 jan. 2014

Thoralf Alfsson tar på blykepsen!


I vanlig ordning så orerar nu den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson ut sitt hat över media med angående av sin partikollega, Kent Ekeroths ”eskapader” i krogvärlden.

Under rubriken, ”SÄPO: S ANMÄLAN BLYTUNG”, skriver Alfsson denna ”insiktsfulla” artikel:


”Jag trodde knappt det var sant när jag lyssnade på SD Ekot:s nyheter på väg hem från Karlskrona där jag pratat om min tid i riksdagen och mitt bloggande vid ett medlemsmöte. Att Säpo lämnat in en anmälan om diskreminering av Kent Ekeroth på krogen Nosh and Chow. Vad är det för namn egentligen?


Den anmälan är minst sagt blytung och borde täppa till käften på Thomas Mattsson och hans anhang till journalister på Expressen!


Det är faktiskt lite kul att läsa hur sd-hatarna sprattlar i sitt eget hyckleri när det försöker trassla sig ur sina egna fördomar och lögner. Läs artikeln av trögtänkte Oisin Cantwell.”


Märk väl nu gott folk att det inte är någon av rasistmupparna på Avpixlat som säger så här, utan en riksdagsman.


Men nu är ju inte Thoralf Alfsson som vilken annan riksdagsman som helst. Han är ju Sverigedemokrat. Och att säga att någon borde få käften tilltäppt och kalla en annan för trögtänkt är då egentligen inte så förvånande.


Att sen Alfsson ifrågasätter krogens namn får väl då anses som en bisak i sammanhanget. Men för oss som vet vad detta betyder så kan vi upplysa Alfsson om att ”Nosh” är ungefär det samma som att äta ett litet mellanmål/snack och ”Chow” betyder helt enkelt mat.


Thoralf Alfsson påstår alltså i sin blogg att Säpos anmälan är minst sagt blytung.


Nä… faktiskt inte. För bland annat Stefan Reimer, chefsrådman vid Helsingborg tingsrätt anser att kammaråklagaren Ronnie Jacobsson som inlett en förundersökning om olaga diskriminering tolkar lagen som fan läser bibeln. För enligt lagen går det inte att diskriminera någon på grund av åsikt eller partitillhörighet. Expressen


Så säger också Sandra Friberg, docent i civilrätt vid Uppsala universitet:


”Politisk tillhörighet kan inte vara grund för olaga diskriminering i brottsbalkens mening, om det bara är de här omständigheterna som finns.” DN


Så frågan är om inte Säpos, enligt Alfsson, blytunga anmälan de facto hamnar där den hör hemma. I papperskorgen.


Foliehatten… förlåt, blykepsen på Alfsson.


Förövrigt är det ibland ganska kul att se rasisten Thoralf Alfsson när han med sitt eget hyckleri trasslar sig in i sina egna fördomar och lögner. 

Raffina Wall för Slutpixlat