15 feb. 2014

SDU: Ungdomligt oförstånd eller bara ren dumhet?

Intressant att följa dessa ”påläggskalvar” hos Sverigedemokraterna. Ja de som säger sig tillhöra deras ungdomsförbund SDU alltså.

En av dessa politiska ”stjärnskott” är SDU:s Axel Caesar Heder. Distriktsordförande för SDU i Södermanland. En verbalt Twitterglad individ som definitivt sätter en guldkant på tillvaron för oss antirasister.Man undrar ju vad han avser med ”vänsterdragna människor”, för i SD o SDU:s värld så är ju för dem den så kallade ”Sjuklövern” något som tillhör vänstern? Hur de nu får ihop denna retorik begriper de nog endast själva. Har svårt att se Fredrik Reinfeldt som en ”vänsterdragen” människa. Men med den brist på politisk insikt och de logiska tankevurpor som dessa Sverigedemokrater ständigt ger uttryck för så är det dock inte förvånande.


Sen kan man ju undra vad denne yngling egentligen menar när han säger att ”vänsterdragna människor vill krossa allting” för att samtidigt utbrista att ”vi på högern är fredliga och toleranta?”


Detta är naturligtvis en verbal överdrift av Heder som uppenbarligen missat historielektionerna om högerextremismens framfart som så mycket annat. Och att som Sverigedemokrat säga att man är toleranta är som att svära i kyrkan. SD är enbart toleranta mot dem som tycker som de och inget annat. För inte har de någon tolerans mot invandrare, flyktingar, homosexuella, vissa religioner, feminister, journalister osv.… 


”Lär er av oss”, skriver Heder i sitt Twitter!?


Om så skulle vara fallet så finns det inte mycket att lära av. För med tanke på hur Axel Caesar Heder tidigare uttalat sig så finns det absolut inget att lära av denna Åkesson wannabe. 
Om de verbala grodor som ständigt hoppar ur Axel Caesar Heder och hans kollegor i SDU:s munnar är utslag av ungdomligt oförstånd eller enbart är ett utslag av ren dumhet kan man ju tvista om. I vilket fall som helst så ska vi nog tacka vår lyckliga stjärna att dessa unga SDU:are är Sverigedemokraternas ”intelligensreserv.” För med fortsatta uttalanden på de sociala medierna från dessa ungsvenskar i SDU så bevisar de ju helt på egen hand sin egen stupiditet och Sverigedemokraternas rätta ansikte. Främlingsfientlighet och rasism.


Raffina Wall för Slutpixlat