19 mars 2014

Sverigedemokraterna rena björnligan!

Enligt en artikel i dagens Aftonbladet så finns det inte mindre än sex stycken brottsdömda på den riksdagslista som av SD klubbades i helgen.

Några av dessa sex individer, Roger Hedlund, Runar Filper och Linus Bylund är dömda för våldsdåd. I Hedlunds och Filpers fall misshandel av politiska motståndare. Linus Bylunds försökte ju ”enbart” vrida tummen ur led på en polisman utanför en porrbutik.


Men detta får en utan tvekan att dra ett samband med det nazistiska Svenskarnas parti och den andra naziorganisationen Svenska motståndsrörelsen.


Sambandet är våldet mot politiska motståndare och att flertalet av dessa partier eller organisationer har representanter på hög position som är dömda brottslingar.


Partier med en högerextremistisk agenda har uppenbarligen ett attraktionsvärde för brottsbenägna individer.


Att nu SD har sex stycken brottsdömda individer på sin riksdagslista ger dem naturligtvis stora trovärdighetsproblem.


För ett parti som bland annat går till val på lag och ordning och efterfrågar strängare straff för i princip alla brott så har de inte ens vett att sopa framför egen dörr.


SD har ju sen innan stora trovärdighetsproblem tack vare den rasistiska politik de för. Och saken blir ju inte bättre nu när det visar sig att de utan omsvep tar in fler brottsdömda individer som ska representera dem.


Sverigedemokraterna börjar allt mer likna rena Björnligan numer.Curt Latinosson för Slutpixlat