1 mars 2014

Thoralf Alfsson har baksmälla!

Dagen efter beskedet om att inte den nuvarande Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson kommer med på riksdagsvalsedeln till höstens val så gör bland annat Alfsson det här uttalandet på sin blogg under rubriken, ”Dagen efter”, ja den blogg som är orsaken till att han inte kom med på riksdagsvalsedeln då vill säga:

”Jag hoppas dessutom att alla medlemmar och sympatisörer har fortsatt förtroende för Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson. Alla borde inse att det inte finns några andra alternativ att rösta på i de kommande valen. Risken idag är överhängande att vi får en rödgrön majoritetsregering efter valet och det skulle vara förödande för Sverige, inte minst vår industri och jobben. Sverigedemokraterna skulle i så fall förlora sin vågmästarställning i riksdagen och därmed förpassas till ”läktaren” under 4 år. En katastrof!”


Ja du Thoralf. Vi hoppas naturligtvis inte enbart att SD förpassas upp på läktaren efter valet i höst, utan även ut ur riksdagshuset. Det vore ju allt annat än en katastrof. Snarare en ren samhällsnyttig vinst . För om det är något en modern svensk demokrati INTE behöver så är det ett fascistiskt parti i riksdagen vars enda agenda är slå undan en av demokratins stöttepelare. Människors lika värde.


Låt oss slippa katastroffilmspartiet Sverigedemokraterna efter riksdagsvalet 2014! Och lycka till med baksmällan Thoralf!Tips för en återställare mot rasistisk baksmälla är: Tre delar tolerans, fyra delar medmänsklighet och tre delar intelligens. Toppa av med rikligt av sunt förnuft. 


Raffina Wall för Slutpixlat