15 apr. 2014

Björn Söder SD: ”Sluta ge sken av att det är någon sorts folkligt motstånd mot SD!”

Den alltid så ”välformulerade” och ”vältalige” Sverigedemokraten Björn Söder vill naturligtvis inte veta av den folkliga kampanj mot rasism som nu kommit igång genom olika initiativ bland allmänheten.


Han är uppenbarligen livrädd för det faktum att just svenska folket nu äntligen upptäckt och insett vad för ett slags parti SD egentligen är. Något han mentalt nu försöker förneka genom att påstå att så inte är fallet.


I sin och SD:s värld fyllda av konspirationsteorier så tror Söder att det är fackföreningarna tillsammans med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet som ligger bakom, de som Söder kallar det, välregisserade ”protesterna”.


Men när man tittar på vilka det egentligen är som visar sin avsky mot rasismen och dess förespråkare så inser man att Söder i vanlig ordning har dålig koll på vem eller vilka som ligger bakom protesterna mot rasisterna och dess förespråkare SD.


T a för exempel Facebookgruppen ”Brandmän mot rasism”. De är partipolitiskt obundna. Liksom många andra organisationer som arbetar mot rasism.


 Men i SD och Söder värld så är ju allt politiskt till vänster om dem själva vänsterextremism. Så även statsminister Reinfeldt som av många SD-politiker och sympatisörer även kallas för landsförrädare.


Och när SD och dess politiker, som Söder i det här fallet, kallar en partiledare för landsförrädare och en annan, Stefan Löfven, för feg. Ja då har han då verkligen visat på vilken nivå han och SD vill föra debatten.

 
För den högre retoriska skolan har SD och dess företrädare aldrig befunnit sig, och lär aldrig komma i närheten av. Räcker med att se deras företrädare i riksdagen debattera eller hur de uttrycker sig i de sociala medierna så förstår man detta.


När Söder sen också påstår att Socialdemokraterna skulle känna sig trängda av SD så kastar han dagens största sten i glashuset. För om det är några som känner sig trängda just nu, så är det Sverigedemokraterna. Och det inte enbart av socialdemokraterna utan av alla andra partier.


Men framför allt av det svenska folket, som oavsett partifärg eller partisympatier nu visar att det verkligen finns ett brett folkligt motstånd mot Sverigedemokraternas invandringsfientliga och rasistiska politik.


Förövrigt så väntar vi ju på att Björn Söder ska flytta. Han söker visst efter ett land som inte tar emot invandrare!?


Raffina Wall för Slutpixlat