13 maj 2014

Åkesson inte välkommen i Göteborg! Inte så underligt egentligen.

Åkesson med stab tycker efter att de tvingats ställa in sitt möte på Götaplatsen i Göteborg att det är för jäkligt att de inte får föra fram sitt ”Sverigevänliga budskap”.

”Det här är ju inte protester utan jag kallar det för sabotage för att hindra oss från att föra ut vårt budskap. Det är inte acceptabelt att jag står här i Sverige ett par veckor före ett viktigt val att extrema grupperingar tillåts att hindra människor från att föra ut sitt budskap. Det är egentligen en stor skandal”, säger Åkesson.


Vidare tycker ett flertal framträdande Sverigedemokratiska politiker att mötesfriheten och demokratin sattes ur spel och att polisens insatts var rent usel.


Åkesson tyckte att det var sabotage att han blev hindrad från att tala i Göteborg.


Men den största frågan Jimmie Åkesson och hans Sverigedemokrater egentligen borde ställa sig är varför det blir sådant liv och sådana protester så fort de dyker upp.


För sanningen till varför folk vänder sin ilska och sin avsky mot SD kan bara stavas med två ord.


FASCISM och RASISM!


Något som när det gäller SD går hand i hand. För med det budskap som SD sprider och med den ideologi partiet är byggt på så får de också kallt räkna med att folk reagerar på ett eller annat sätt.


För inte så många år sedan spred ju Sverigedemokraterna det här vidriga budskapet.

 
Men trots att de tagit av marschkängorna, de bruna skjortorna och polerat av den värsta fascistretoriken så är och förblir Sverigedemokraterna ett fascistiskt och rasistiskt parti.


Det hjälper inte att klä sig i slips och kostym, ställa sig på ett torg och kalla sig för ”Sverigevänner” och tro att man är ett demokratiskt parti som alla andra när man samtidigt utmålar alla sina politiska motståndare som ”Vänsterextremister” eller vill göra inskränkningar i de demokratiska fri och rättigheterna.


Ett gammalt uttryck är ju ”Som man bäddar får man ligga”


Och en sak kan vi vara säkra på när det kommer till SD, de har aldrig bäddat om i sin säng. Enbart vänt lakanet och örngottet om. Innehållet är fortfarande det samma. Och det är därför folk visar sin avsky så fort någon Sverigedemokratisk politiker dyker upp och försöker sprida sitt högst rasistiska och Sverigefientliga budskap.


Ränderna går som bekant aldrig ur. Även om Åkesson förnekar sin ungdom och låtsas som han då aldrig sett en enda nazist i SD så tycks det krylla av dem i partiet fortfarande.
 

Curt Latinosson för Slutpixlat