5 maj 2014

Hat- och rasistsajten Avpixlat ute med tiggarbössan igen!


Den Sverigedemokraterna närstående hat- och rasistsajten Avpixlat är nu ute och tigger pengar igen iklädd den extra stora offerkoftan.

I en artikel så söker de nu stöd för att ladda inför EU-valet och riksdagsvalet. Naturligtvis för att som de säger, mobilisera mot den smutsiga propaganda som media, politiker och annat löst folk kommer att använda mot Sverigedemokraterna och den ”Sverigevänliga” rörelsen.


Efter att ha kverulerat om hur insamlingen till åtalet mot Expressens chefredaktör Thomas Mattsson dränerat deras kassa så tar man i så det knakar.


”Trots att vi har fler läsare än många stora tidningar får Avpixlat som bekant inga slags bidrag eller andra typer av offentligt stöd överhuvudtaget. Dessutom har våra alternativ till donationsinsamling reducerats ytterligare efter att vänsterextremister okynnesanmälde oss hos PayPal, vilket bl.a. fick konsekvensen att en stor del av våra återkommande månadsdonationer upphörde.”


Fler läsare än många stora tidningar!?


Mja… Vi vet inte vilka ”stora” tidningar Avpixlat jämför sig med men vi förmodar att det är Knohultsnytt och livsstilsmagasinet ”Slankmat för rasister” som de avser.


Avpixlat har uppenbarligen också fortfarande lite svårt att svälja att de inte längre är välkomna hos betaltjänsten PayPal som kunder enbart av det faktum att deras verksamhet stred mot PayPals policy.  PayPal är klart uttalat emot främlingsfientliga och rasistiska organisationers verksamhet.


Att sen Avpixlat påstår att de blivit avstängda från PayPal på grund av vänsterextremistiska ”okynnesanmälningar” får naturligtvis stå för dem.


Vad Slutpixlat vet så var det inte bara ”vänsterextremister” som påpekade för PayPal vilken verksamhet Avpixlat egentligen bedriver.


Men å andra sidan så i rasisternas värld på Avpixlat så är ju alla som är emot dem vänsterextremister.


Vad hat- och rasistsajten Avpixlat nu mest tycks tigga pengar till är uppbyggandet av en bildbank?


”Ett av de projekt som just nu tar en del personella och ekonomiska resurser i anspråk är uppbyggandet av en bildbank för Sverigevänlig media. Vi motarbetas i hög grad av etablerade medier, pressfotografer och bildbyråer och behöver kompensera för detta.”


Offerkofta på, tyck synd om oss, tiggarbössa fram.


Ungefär så kan man väl beskriva Avpixlats agerande.


Vad för typ av bilder Avpixlat eftersöker till ”Sverigevänliga” media vet vi ej. Men en gissning är väl bilder på vad de kallar för Sverigefientliga demonstrationer där syftet är att hänga ut sina politiska motståndare med namn och bild tillsammans med en lögnaktig text om dessa.


Det är ju så Avpixlat agerat tidigare.


Dock så har Slutpixlat en hel del bilder i sin bildbank som vi gärna bistår Avpixlat med. Här har ni en som verkligen på ett utmärkt sätt beskriver hela den verksamhet som Avpixlat bedriver.Att skänka pengar till en hat- och rasistsajt som Avpixlat som dessutom har mage att kalla sig ”Sverigevänlig” är att kasta pengarna rätt i sjön.


Avpixlat står endast för vidrigt hat, främlingsfientlighet, islamofobi, homofobi, kvinnohat, men framför allt utpräglad rasism. Det är ju inte för inte som Avpixlat är SD politikernas favoritsajt nummer ett.


Curt Latinosson för Slutpixlat