22 juni 2014

Artikel i DN triggar SDU ordföranden att sprida lögner.

En artikel av DN:s Niklas Orrenius angående att prognosen för antal asylsökande till Sverige för 2014 spricker får SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand att gå igång och han försitter inte chansen att återigen sprida lögner om flyktingar och asylsökanden.

Han anklagar att de som kommer hit som flyktingar och söker asyl, gör det på falska grunder och att de sedan skulle ha satt i system att överklaga fällande domar för att leva på våra skattepengar är återigen ett sätt från en Sverigedemokrat att försöka smutskasta flyktingar och försöka hålla myten om den för Sverige så "skadliga massinvandringen" igång.Återigen så försöker Kasselstrand med traditionsenlig SD-retorik göra skillnad på folk och folk. Alltid detta dem och vi.


Han må lura de inbitna främlingshatarna med dessa lögnaktiga påståenden, men för dem som verkligen satt sig in i frågan och läst på så framstår Kasselstrand uttalande enbart som patetiskt och bevisar återigen att Sverigedemokraterna enbart har en politisk agenda. En främlingsfientlig och rasistisk sådan. Där hatet mot dem som inte enligt deras nationalistvurmande drömmar passar in i Sverige tar sig uttryck i rena lögner om dessa.

Curt Latinosson för Slutpixlat