19 juli 2014

Seriefiguren Captain America byter ras. SvP: Det är judarnas fel!

Svenskarnas parti hävdar ju numer att de inte är ett nazistiskt parti? Men när man läser SvP:s Björn Björkqvist krönika i SvP:s husorgan Realisten så ställs detta påstående helt på ända.

För under rubriken, "Kulturen PK-anpassas" så visar återigen Björn Björkqvist på att just SvP är ett nazistiskt parti och det med extremt starka antisemitiska åsikter.


För denna gång blir nazisten Björkqvist frustrerad över att inte bara seriefiguren Captain Amerika byter ras, utan även att seriefiguren Thor blir kvinna.


”Tor, åskguden, har trasslat till det, och han är inte längre värd att hålla i sin jävla hammare. För första gången i historien ska hammaren hållas av en kvinna. Det är riktigt. Tor är en kvinna!


Samma bolag ska också låta göra om seriehjälten Captain America. Den vita superhjälten har funnits sedan andra världskriget men nu ska han byta ras. I ett nytt seriealbum skadas hjälten och tvingas lämna sin sköld vidare till en efterträdare. Den nya Captain America är svart och med en bakgrund misstänkt lik den nuvarande presidentens.”


Björkqvist är inte sen som den nazist han är, att påpeka att det är judarna som ligger bakom denna förändring i serievärlden.


”Enligt Marvel är detta bara början på en rad förändringar band företagets populära seriefiguer. För en tid sedan presenterades också Ms Mavel, en kvinnlig muslimsk superhjälte. Marvel Comics ägs av Walt Disney Company vars VD är juden Bob Iger. 2005 tog han över VD-posten efter juden Michael Eisner.


Även seriefiguren Acke ska råka illa ut. Serieföretaget Archie Comics har låtit meddela att den äldre versionen av seriefiguren ska dö när han tar en kula för en gift homosexuell man. Företaget grundades 1939 av juden John L. Goldwater. Företagets redaktionschef är juden Victor Gorelick.


I många år har ungdomskulturen lyft fram förebilder av speciella slag. En stor del av företagen i Hollywood, med Disney i spetsen, ägs och kontrolleras av judar. Dessa företag har lyft fram icke-vita förebilder inom film och musik. Det har också funnits gott om budskap för kärnfamiljens upplösande, heteronormer, narkotika, rasblandning och så vidare. Därför kommer ingen reagera när seriefigurerna byter kön och ras. De vill påverka ungdomen i en viss riktning. De vill göra ungdomar i Amerika och runt om i världen accepterande för rasblandning, homosexualitet med mera.”


När man som nazisten Björkqvist gör, blir frustrerad över att tecknade fictionfigurer på ett eller annat sätt ändrar skepnad, måst väl ändå ses som ganska komiskt. Bortsett från det faktum att Björkqvist i sin inskränkta lilla värld i vanlig ordning skyller allt på judarna, så är det ju egentligen nazisterna i SvP som är några slags fictionfigurer. För i verkligheten lever de i alla fall inte. Inga nynazister lever i verkligheten, bara i sin lilla av idioti indoktrinerade glasbubbla.


Förövrigt så är det inte första gången nazisten Björkqvist kommer med antisemitiska uttalanden. Han var under många år propagandachef inom Nationalsocialistisk front, NSF. Björkqvist har även varit drivande i förlaget Logik, som gav ut diverse antisemitiska böcker. Han har vid ett flertal tillfällen dömts för hets mot folkgrupp, men även våldsamt motstånd och ofredande.


I en dokumentär om Nationalsocialistisk Front (NSF) inför valet 2002, då Björn Björkqvist var en av de ledande företrädarna i organisationen, menade han att judar är ”avskum” och ”kräk” som man ”inte kan prata med”, och att ”den här gången ska vi gräva ner judeäcklen en gång för alla”


Med andra ord så är Björn Björkqvist en tvättäkta nazist och inget annat, vilket han i denna intervju gjord av TV 3 Insider då han var en av frontfigurerna i NSF, mer än väl på egen hand visar. 

Curt Latinosson för Slutpixlat