21 okt. 2014

SD-riksdagsman anklagar SVT för att vara som Nordkoreansk stats TV.

Den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Josef Fransson tycker på Twitter att SVT:s program Vetenskapens värld börjar påminna om Nordkoreansk stats TV där antikapitalister och vänsteraktivister fritt får husera.


Vad som tycks få Josef Fransson att dra dessa förvirrade slutsatser är ett program från Vetenskapens värld som handlar om globala väderfenomen och vad dessa i framtiden kan innebära för jordens innevånare.


Eller är det möjligen det korta inslag i början av programmet som handlar om svårigheten med att bedöma tvåspråkiga barns utveckling som får honom att göra detta uttalande?


Det framkommer dock inte i SD-riksdagsman Franssons Twitter. Förmodligen drar han sina förvirrade slutsatser om Vetenskapens värld på klassiskt SD-maner, där allt som inte passar in i SD:ares inskränkta lilla värld alltid klassas som vänsterextremistiska företeelser eller aktiviteter.


Usch så hemskt det måste vara att alltid ha en sådan trångsynt inställning till i princip allt som alla Sverigedemokrater tycks ha.


Förövrigt så tycker Slutpixlat att Vetenskapens värld är ett mycket bra program som tar upp olika vetenskapliga frågor från hela världen och på ett kunnigt och intressant sätt förmedlar detta till allmänheten. 

Och tycker man inte om detta program så finns det ju alltid en knapp på TV:n att stänga av med. Bättre att Fransson gjort detta än att på Twitter uttrycka sitt förvirrade missnöje.

Vi andra går in och ger vårt gillande till Vetenskapens värld på deras Facebooksida.     
Raffina Wall för Slutpixlat