30 nov. 2014

Hat- och rasistsajten Exponerat är sura på Slutpixlat.

Den ökända hat- och rasistsajten Exponerat som inte oväntat har uppenbara problem att få sin rasistiska verksamhet att gå ihop ekonomiskt tänker nu byta server av säkerhetsskäl som de säger, och ber lite så där i förbifarten i en artikel sina läsare att donera en extra slant som en slags julklapp till dem.

Vi vet snart inte vilken gång i ordningen det är Exponerat gråter ut och tigger pengar av sin läsepöbel. Dock så är man varje gång man gör detta inte sena att gråta ut över hur illa det är att inte de får ha något konto hos Paypal längre. Och alltid så får Slutpixlat i detta sammanhang också sig en släng av sleven också.


 

”Det enda sättet att idag ta emot pengar/donationer helt anonymt eller utan risk att få sitt konto avstängt är ”Kryptovaluta” och det är krångligt för Sven Svensson att begripa. Därför är just nu vårt bankgiro, som eminenta Värmlandsgruppen hjälper oss med genom, det bästa och enda vi kan erbjuda, men vi jobbar på att hitta fler lösningar.

Paypal är vi på grund av extremvänsternsajten Slutpixlat bannade hos, även Payson ratar oss för att Paypal gör det.”


Ja Exponerat har inte fel, i en sak vad de säger.


Det var faktiskt Slutpixlat som fick Paypal att avsluta sitt samarbete med Exponerat då vi påpekade för just Paypal vilken typ av sajt som Exponerat var. Dock så är Slutpixlat ingen extremvänstersajt som Exponerat påstår. De som är verksamma på Slutpixlat har sina partisympatier över hela det politiska spektrumet förutom av fullt förklarliga skäl just hos Sverigedemokraterna och dess broderparti Svenskarnas parti.


Men Exponerat som likt sin trognaste läsepöbel och det parti de är språkrör åt, SD, ser ju allt till vänster om dem själva som vänsterextremt.

Hat- och rasistsajten Exponerat skriver i samma artikel om att de aktivt söker efter annonsörer till sin sajt för att denna väg kunna få in lite slantar.


Lycka till med det säger vi då. Inget företag med självbevarelsedrift lär någonsin annonsera i en sajt av Exponerats kaliber. Det vore som att be om att få sin verksamhet att gå omkull.


Att sammankopplas med en hat- och rasistsajt är förmodligen det samma som att begå någon form av företagsekonomiskt harakiri.


Att just Exponerat har ett horn i sidan på Slutixlat och avskyr oss som pesten har mer än en förklaring. För inte bara så såg Slutpixlat till att Paypal tog sin hand från dem, vi avslöjade ju också vilket brottsligt klientel det var, och fortfarande är, som ligger bakom denna mycket SD vänliga sajt. (Här har ni Exponerats ansvariga)


Så man förstår ju att de ansvariga bakom hat- och rasistsajten är "lite" sura just på Slutpixlat.


Men det är något vi på Slutpixlat kan leva med då vi anser att det är ytterst viktigt att dessa hat- och rasistsajters vidriga verksamhet granskas och avslöjas.

Curt Latinosson för Slutpixlat