9 nov. 2014

Slutpixlat: ”Inte vi som släckte ned Dispatch International.”

Dårskapen bland rasisterna tar sig ibland rent makabra uttryck. Nu påstår några av dessa rasister på diverse obskyra hat- och rasistsajter att det är Slutpixlat som genom hacking ligger bakom nedsläckningen av den islamofoba hat – och rasistsajten Dispatch International. Och det i samarbete med journalister på en kvällstidning?

Och här är DI:s chefredaktör, Ingrid Carlqvists förklaring till varför DI ligger nere.

"Kära läsare,
Ni har säkert märkt att vi har varit frånvarande den senaste veckan. Detta beror dels på tekniska problem hos vår leverantör och dels på avancerade angrepp mot vår sida.


Från första dagen har vi tvingats lägga stora summor på vår internetsäkerhet, och vi har bevisat att stora mediehus varit inblandade i attackerna mot oss."
 


Förmodligen ligger DI nere på grund av att de inte längre har råd att driva sajten vidare. Något som naturligtvis inte Carlqvist o Co. vill låtsas om. Bättre då att skylla på andra och ta på sig offerkoftan och skylla på att man blivit hackade.

Och hos vissa notoriskt islamofoba SD-politiker så tycks nu avsaknaden av DI leda till rena abstinensbesvär. Så mycket att dessa också nu tror att Di blivit hackade.
 

Jamen lägg av nu!


Slutpixlat har inga tekniska möjligheter att bara så där gå in och släcka ned någon webbsajt. Vi ägnar oss inte åt hacking, vilket förövrigt är en olaglig verksamhet. Och det där med att vi i samarbete med journalister på en kvällstidning skulle ha gjort detta är naturligtvis rent nys.


Bara för att en hat- och rasistsajt nu förhoppningsvis gått i graven för gott så flödar alltså den ena mer eller mindre galna konspirationsteorin efter den andra från dessa rasister om orsaken till varför.


Som sagt Slutpixlat ägnar sig inte åt hacking! Vad vi däremot "kanske" har gjort är att till det webbhotel som Dispatch International använder sig av påpekat vad för en slags typ av sajt de egentligen är värd för.


Men det är ju inte att ägna sig åt hacking, eller olagligt att göra. Bara något man i all välmening gör. 
Slutpixlatredaktionen.