24 nov. 2012

Som en bunt acne i akterkastellet på Jimmie!

La phobie Jimmie


De här SD politikerna och dess sympatisörer är då en samling märkliga individer. För under veckan som gått så dyker den ena skandalen upp efter den andra. Först är det järnrörsgänget med Erik Almqvist och hans vapendragare Christian Westling som ställer till det. Och allt detta förevigas av mästerregissören och till lika mästerfotografen Kent Ekeroth. Man måste ju ändå tillstå att det var väldigt ”intelligent” av Ekeroth att filma hela händelsen. På så vis så får vi ju reda på Sverigedemokraternas äkta ambitioner och avsikter. Inte den polerade versionen som Jimmie Åkesson förespråkar. Hans falska tal om nolltolerans mot rasism.

Nästa steg i Sverigedemokraternas självutplåning den gångna veckan är när de beslutar sig att skicka ut den islamkritiska tidningen Dispatch International till sextusen av sina islamofobiska medlemmar. Förklaringen från SD:s Richard Jomshof angående detta är att han inte anser tidningen vara rasistisk? ”Alla muslimer tillhör ju inte samma ras”, säger han som om inte vi andra normala människor skulle känna till detta. Nej det finns ju afrikanska muslimer, asiatiska muslimer och till och med svenska muslimer. Men vad än Richard Jomshof säger så är Dispatch International en högst främlingsfientlig, rasistisk och islamofobisk tidsskrift, så den borde ju passa bra som god natt saga för den i majoritet ointelligenta delen av de Sverigedemokratiska medlemmarna.

Den värsta och vidrigaste handlingen från SD:s sida som kommit till känna under veckan är väl när Sverigedemokraten i Lund, Ted Ekeroth skickar bilder på svårt stympade människor till en 15 årig pojke. Pojken mejlade ju bara till Sverigedemokraterna och ställde den enkla frågan på hur partiet ser på Islam.

Och hos den stackars pojken lär det väl inte längre finnas något tvivel på vad SD tycker om Islam. För man kunde väl knappt ha förväntat sig ett annat svar från en man som likt massmördaren Breivik hyllar och stödjer den högst islamfientliga counter Jihad rörelsen.

Och på SD:s rasist och islamofobsajt nummer ett, Avpixlat, så går naturligtvis diskussionerna höga om det som inträffat för SD under veckan. I vanlig ordning så skyller man allt som SD:s egna företrädare ställt till med som propaganda från den ”politiskt korrekta maffian” som man kallar det. Man sågar kritiker, journalister, krönikörer och andra partiers företrädare längs fotknölarna och förklarar i samstämmig ton att de är svenskfientliga!?

Detta synsätt från SD:s pöbel är numer legio så fort minsta tillstymmelse till kritik riktas mot det egna partiet och dess företrädare. Kan inte vara lätt för partiledare Åkesson att försöka polera upp partiets image när han har en bunt acne hängande i akterkastellet i form av Avpixlats notoriska gaphalspöbel.

Karl-Johan Johansson-Svensk, krönikör på Slutpixlat