27 dec. 2012

Jimmie Åkesson sämst! Han kan ju inte Zlatanera!TYST med dig Åkesson! Nu har du tjatat om att alla andra ska utvisas direkt så fort de kommit in. Nu åker du själv ut!


Enligt Aftonbladet/Sifo så har den Sverigedemokratiske ledaren Jimmie Åkesson sämst förtroende bland alla partiledare i hela riket.


Åkesson hamnar i Bottenligan vad gäller andel väljare som uppger att de inte har något förtroende alls för partiledaren. Riksrasisten Åkesson hamnar för övrigt också i botten på alla de andra ligorna också. Kvinnoligan, mansligan o ungdomsligan.


Man kan säga att Åkesson spelar i en division för sig själv, gärdsgårdsserien med andra ord. För ibland toppspelarna i den politiska elitdivisionen hör ju Åkesson naturligtvis inte hemma. Och kommer aldrig att höra hemma.


Och nu undrar säkert vän av ordningen varför det förhåller sig så.

Enkelt att svara på. Är man lagledare för en bunt högerextrema rasistiska gaphalsar som ibland inte följer spelplanen så kan det inte annat än gå åt skogen.  Dessutom så har ju inte försäsongsträningen varit av bästa kvalitet heller.


Vissa individer, Almqvist, Ekeroth och Westling körde ju sin egen form av försäsongsträning där de med hjälp av järnrör och rasistiska verbala påhopp trodde att de skulle förbättra formen. Nu blev det ju dock tvärt om. Och vem bär det yttersta ansvaret för att inte de egna lagmedlemmarna följer spelplanen? Jo just det, lagledaren, Jimmie Åkesson.


Nu blir ju inte Åkessons förtroende bland väljarna större heller när det Sverigedemokratiska lagets gaphalspöbel från Avpixlats sandlåda efter bästa förmåga försöker heja fram dem.


För inte går det att ha en supporterskara som ständigt skanderar rasistiska tillmälen mot motståndarlagens företrädare och dess supportrar. Och detta trots att lagledare Åkesson gjort sitt bästa för att sätta en så kallad nolltolerans mot ett dylikt beteende.


Nej herr Åkesson om du skall få chansen till att få något förtroende bland väljarna och kunna leda laget på rätt väg, så bör du en gång för alla klippa alla band med huliganpöbeln ibland annat Avpixlats sandlåda.  Men då slår du ju också, herr Åkesson undan fötterna på dig själv. Vilket kanske är lika bra att du gör på egen hand innan någon ur motståndarlaget klipper dig med en klockren men juste glidtackling så att du med trynet far ned i den smutsbruna myllan där du en gång kom ifrån.


Dock så lär nog herr Åkesson snubbla på sina egna fötter innan det går så långt, eller rättare sagt snubbla på sina egna medspelares fadäser då han har så rysligt svårt att hålla samman det egna laget. Dessutom så hjälper det inte ens att kasta in reserverna eftersom de inte tycks finnas?


Nej, Sverigedemokraterna och dess ledare herr Åkesson hör inte hemma i elitdivisionen varken när det kommer till politik eller något annat. De hör hemma ibland sina gelikar i Avpixlats sandlåda. Där kan de i sanden rita upp sina politiskt taktiska planer. Planer!? Nej där de kan odla sin intolerans, främlingsfientlighet och rasism efter bästa förmåga. Något endast ett högerextremt parti av Sverigedemokraternas ”kaliber” kan klara av.


Korplagsserien nästa, för Åkesson med lag. Där kan de ju till alla andras munterhet fortsätta att göra det egna självmålet efter det andra. För Åkesson är ju ingen Zlatan! Han kan ju inte ”Zlatanera!” 


”Mig kliar det inte!”


Curt Latinosson för Slutpixlat