16 dec. 2012

Nu har vi 10 % rasister i Sverige!
Enligt de alltid så ”pålitliga” opinionsmätningarna så säger nu Sifos decembermätning att riksrasistpartiet Sverigedemokraterna får hela 10,0 procent i stöd.


Då kan man genast ställa sig frågan om vi har 10,0 procent rasister i Sverige? Svaret är tyvärr ganska givet, ja det har vi!


Nu är ju visserligen det politiska landskapet i övrigt ganska dött vad gäller skandaler så det är där vi får söka förklaringen till att 10,0 procent av svenska befolkningen nu hänger sig åt rasismen. För i brist på ekivoka skandalpersoner i andra partier så ligger det ju i tidens natur att folk tycker om udda företeelser såsom de skandaljönsar som finns i SD leden. Där har vi förklaringen till SD:s framgångar i opinionsundersökningarna.


Gillar man personer som ränner runt på fyllan och svingar järnrör och utrycker sig nedsättande om invandrare och kvinnor, ja då är SD partiet för er. Folk gillar ju så kallade ”reality” såpor idag. Ytlighets program att se på där man inte behöver anstränga hjärnan särskilt mycket där man sitter i tv-soffan med groggen i högsta hugg och chipspåsen nära tillhands.


Och det är väl så man bäst kan beskriva de som ger SD sitt stöd i opinionsmätningarna.


Men Sverigedemokraterna är tyvärr ingen såpa i den meningen, de är ytterst allvarliga i sina rasistiska avsikter även om de numer inte vill skylta med de avsikterna alltför mycket.


Jan Guillou beskriver i dagens Aftonbladet bäst vad som gör att nu 10,0 procent ger SD sitt stöd.


”Att ge sin röst till SD kan vara ett sträckt finger åt överheten.”


Och sammanfattad menar Guillou att de övriga partierna är allt för flata i sin hantering av SD och dess politik.


Dags för övriga partier i riksdagen att skärpa till sig och profilera sig gentemot SD genom att sätta rejäl press på SD jönsarna i riksdagens debatter bland annat. För hur det än är så är SD ett enfråge parti utan någon annan motsvarighet i svensk politik. Så att köra ned SD i dess svarta stövelskaft torde icke vara några problem. Våga ta debatten en gång för alla!


Kom nu också ihåg gott folk ute i de svenska stugorna att sympatiserar ni med SD, ja då förespråkar ni intolerans, främlingsfientlighet och rasism. Ni kan genast då sätta er i Sverigedemokraternas egen rasistsandlåda.  Det vill säga bland SD pöbeln hos Avpixlat.


För oss står det klart att sympatiserar man med SD, ja då är man inget annat än en tvättäkta rasist som också anammar SD:s klart naziinfluerade politik. Något att tänka på! De är inte att lita på!

Karl-Johan Johansson-Svensk Chefredaktör på Slutpixlat