17 dec. 2012

Hissen på väg till bottenplan!Igår var det Sifos opinionsundersökning som skickade upp Sverigedemokraterna till toppvåningen. Ja det vill säga så högt som SD:s betongrasismtorn sträcker sig. Och Jimmie Åkesson slog sig för bröstet och fastslog stolt att nu är det tvåsiffrigt.


Idag så är rasisthissen på väg ned i Aftonbladet/United Minds mätning av väljaropinionen. Och Björn Söder, SD:s partisekreterare säger att det var väntat med en mindre nedgång.
  

Och hittills (i skrivandes stund) har inte denna nya opinionsundersökning nämnts med ett ord i SD:s husorgan Avpixlat. Man vill väll inte göra SD:s sandlådepöbel besviken. För om SD med Åkesson i spetsen tror att de som parti kommer att permanent ligga på tvåsiffrigt i opinionsmätningarna så bedrar de sig grovt.


SD kommer förmodligen att bli ett så kallat jojo parti där deras opinionshiss kommer att gå i skytteltrafik mellan de olika våningarna. Det vill säga tills den dag ytterligare en SD skandal uppenbarar sig. Då kan SD utan vidare befordras ned till källarvåningen där de hör hemma. Och det för att de själva tryckt på den knappen.


Sverigedemokraterna kommer aldrig att nå högre än tionde våningen, och det är illa nog att vi i det mångkulturella Sverige har så pass många medborgare med klara rasistsympatier.


Men nu är ju SD ett missnöjesparti helt i klass med var Ny Demokrati än gång var, och se hur det gick för dem. Upp som en sol och ned som en pannkaka är ju ett klassiskt uttryck för det. Så vi hopas naturligtvis att SD går samma väg. Försvinner in i glömskan mörka vrår för att aldrig titta fram igen. Det mer troliga scenario när det kommer till SD är dock att de likt Ny Demokrati på egen hand kapar hisskablarna och störtar ned i botten på hisschaktet när det går upp för SD pöbeln att invandrare också är människor. Människor värda att visa respekt och omtanke om. För det är ett sådant Sverige majoriteten av det svenska folket vill ha. Ett mångkulturellt land där alla tar hand om varandra. Inte ett SD land där man försöker att särskilja folk i dem och vi.


Så gott folk, tryck på källarknappen och förvisa de Sverigedemokratiska rasisterna till källarvåningen. Det är där de politiskt hör hemma. 

Curt Latinosson för Slutpixlat