23 dec. 2012

Slutpixlat avslöjar! ”The Howling Racists!”Enligt Sverigedemokraternas officiella hemsida, inte den inofficiella SD hatsajten Avpixlat, så har nu SD utlyst en tävling till 2014 års vallåt.

Får vi förmoda att de ”musikbegåvade” ynglingarna i Avpixlats sandlåda nu gnuggar händerna och skickar in bidrag som om det vore en schlagerfestival tävling.

Problemet för dem är bara att ”Horst-Wessel-Lied” och ”Deutschlandlied” redan är så att säga tämligen utslitna, då dessa SD ynglingar inte lyssnar på någon annan musik. Ja förutom vit makt musiken då vill säga. Så här gäller det för dem att gnugga sina geniknölar och visa sin talang. Förlåt, de är ju varken några genier och saknar ju helt talang, så loppet är nog redan kört.

Dock kan Slutpixlat nu avslöja genom vår flygande reporter, Curt Latinossons idoga arbete att gräva i SD skiten nu vilka som ska sjunga det vinnande tävlingsbidraget i vallåt 2014.

Får vi från Slutpixlat glatt presentera följande ”eminenta” trio som likt SD pöbelns gaphalsar i Avpixlats sandlåda nu tar ton:Från vänster till höger: Kent Ekeroth, Jimmie Åkesson och Richard Jomshof!
Kommer säkert att bli en succés bland de renläriga rasisterna i SD leden. Det vill säga alla SD sympatisörer.

Dock så har vi inte fått reda på vad denna trio kommer att anta för artistnamn, men vi kan ju för den politiska korrekthetens skull föreslå att de tar namnet ”The Howling Racists!”

Curt Latinosson för Slutpixlat 
SvD