2 dec. 2012

Slutpixlat avslöjar! SD öppnar golfklubb i förort!Vi här på Slutpixlat kan som första media avslöja att herrarna i ”järnrörsgänget” nu har tagit sig upp till en annan nivå vad gäller det här med att använda sig av järnrör på ett eller annat vis.

Vår alltid så alerte flygande reporter, Curt Latinosson, har efter mycket grävande i SD-byken lyckats finna platsen där herrarna i ”järnrörsgänget” nu avser sig tillbringa sin av partiledare Åkesson påtvingade timeout.

De tre herrarna har nu öppnat en golf och country club under namnet ”Järntrean” i ett lugnt område.

Vår reporter Curt Latinosson lyckades få en intervju med initiativtagaren till det hela. Dock så ville denne icke avslöja sitt namn då han anser att PK-media återigen skulle utpeka honom som mannen som kallade en kvinna för hora.

-Varför har ni nu öppnat en golf och country club?

-Ja vet du, det är mest för att vi ska kunna svinga ett järn ifred utan att hela jävla etablissemanget kommer rännande ser du.  Du vet detta är ju en sluten klubb, ser du.

-Jaha… Men du menar väl egentligen svepa ett järn.

-Ja för fan, det också. Vi hade en liten invigningsfest häromkvällen för några speciellt utvalda gäster, ser du. Och då svepte vi ett antal järn i form av helrör, ser du.

-Och vilka var gästerna då?

-Ja vet du, de va de gamla vanliga. Partistyrelsen med respektive och några trevliga grabbar från National Front i England, ser du. Det är ju de som ska lära oss hur man svingar en järntrea på bästa sätt. Du vet britterna kan det här med hur man hanterar en golfklubba, ser du.

-Så man kan säga att du inte är helt utfryst från partiet då?

-Nej för fan. Jimmie har en plan ser du. Kallas för partitaktisk manöver, ser du.

-Hmm… Men varför valde ni just den här platsen att öppna en golf och country club på? Området runt ”klubbhuset” är ju inte på mer än högst 1500 kvadrat?

-Valde å valde. Det var Eken som förslog dessa lokaler, ser du. Han har rekat området väl. Här finns gott om tillfällen och plats att svinga ett järn… Ser du.

-Plats!? Inte blir det väl någon 18 håls bana att tala om på endast 1500 kvadratmeter yta?

-Nej fan, vi kommer ju att ”spela” ute i ”ruffen” för det mesta så antal hål har ingen betydelse, ser du. Och klubbhuset är ju bara till för att svepa ett par järn i, ser du. Ja så att vi får mod att gå utanför klubbhuset då vill säga… Ser du.

-Så du tycker alltså att det är ett lugnt område att svinga ett par järn i då?

-Ja för fan, var det inte lugnt innan så nog fan ska vi se till att det blir lugnt, ser du. Får vi bara svingat ett par rejäla järn så löser sig allt per automatik… Ser du.

-Kan man få ta ett foto på ert nya klubbhus då?

-Ja för fan, ser du. Men kan du inte vara snäll och antingen pixla eller retuschera bort alla jävla buteljer som ligger och skräpar här. Man vill ju inte att folk och PK-media ska få fel uppfattning om en, ser du. Curt Latinosson för Slutpixlat
SvD