3 dec. 2012

Slutpixlat avslöjar! Åkessons förklädnad!

Enligt den alltid så pålitliga kvällspressen så ska den Sverigedemokratiske ledaren Jimmie Åkesson iklädd peruk, bandana och solglasögon hånat Mona Sahlin genom att tämligen berusad och med ett hånflin på läpparna hålla i en gigantisk Toblerone.


SD:s alltid så ”pålitlige” pressekreterare, Linus Bylund säger att Åkesson varken var berusad eller ute efter att håna Mona Sahlin. Han hade fått Tobleronen i gåva? Dessutom säger Bylund att Åkesson vid tillfället inte hade någon SÄPO vakt närvarande så det var därför han var förklädd.

Vår flygande reporter Curt Latinosson har dock lyckats komma över ett inofficiellt fotografi efter en natts grävande i SD byket. Det vill säga att han gick igenom soptunnorna utanför riksdagshuset.

Slutpixlat kan härmed avslöja hur den Sverigedemokratiske partiledaren Åkesson helst vill förklä sig då han vistas bland vanligt folk. Dock så säger ett rykte att partikamraterna tycker att han använder på tok för mycket lull lull för att vara riktigt presentabel som partiledare.

-Åkesson ser ju ut som en jäkla dragqueen eller ännu värre som en av flickorna på Malmskillnadsgatan, säger den mycket irriterade svärmodern Margareta Larsson, -Han kunde ju åtminstone skippa boan, säger hon vidare.

Så gott folk, ser ni Jimmie Åkesson i den här förklädnaden på stan, så är han inte berusad eller ute efter att håna Mona Sahlin. Han vill bara vara sig själv för en stund.


Curt Latinosson exklusivt för Slutpixlat