30 dec. 2012

The show must go on!

CIRKUS ÅKESSON!


Att den Sverigedemokratiska cirkusen rullar vidare är det tydligen ingen tvekan om. Nu senast så hävdar ju miljöpartiet att till och med Moderaternas Fredrik Reinfeldt varit inne och krattat i manegen för Sverigedemokraterna. Men nu skall ju inte Moderaterna och Reinfeldt enbart få hela skulden för det. Även andra partier har genom sin flathet mot SD inte enbart krattat i manegen, man har även bäddat för dem genom att inte byta lakan i sin retorik gentemot SD. Man får väl därmed skylla sig själva.


Bara uppmana alla övriga partier att sluta kratta eller bädda för SD. Man bör även ta fram det tunga artilleriet för en gång skull och inte försöka efterhärma SD i vissa invandringsfrågor. Det visar ju bara på att man försöker fiska i mycket grumliga vatten för att försöka fånga över väljare till sin sida. Och inget parti med självaktning bör sjunka så lågt att man ger sig på ens mete i den Sverigedemokratiska av rasism fyllda dyngpölen.

Nu meddelas det också att Erik Almqvist lämnar riksdagen för att börja syssla med media. Något vi på Slutpixlat redan visste. Slutpixlat avslöjar!


Karl-Johan Johansson-Svensk Chefredaktör för Slutpixlat.

SR SR SR
SR HD