3 jan. 2013

SLUTPIXLAT AVSLÖJAR! SD-TV!? EN FLOPP!Sverigedemokraterna har uppenbarligen problem med de lokala politikerna ute i landet som nu sist Annika Rydh i Älmhult, ledamot för Sverigedemokraterna i kommunen. Kvinnan som föreslår att man vill begränsa muslimers rätt att föda barn bara för att hon tror att muslimerna kommer att ta över världen om femtio år.  Vissa har ju uppenbarligen inte alla hästar hemma på loftet. Inte första gången som Annika Rydh är i blåsväder. Rydh har uppmärksammats flera gånger tidigare efter att ha publicerat nedlåtande inlägg och påhopp mot personer från Mellanöstern och Afrika.


"Att inte få väcka tankar runt ett problem som finns är för mig väldigt märkligt, men som för många anses stötande”, säger hon i en kommentar.


Problemet är nog Annika Rydh makabra inställning till just muslimer. Islamofobi kallas det. Och som med alla fobier finns det ju botmedel. Terapi under en psykologs övervakning är nog lösningen.
 

Och fler som nog skulle må bra av att uppsöka en psykolog är nog de som ligger bakom Sverigedemokraternas sista ”brainstorm.” Att köra igång en egen tv-kanal. För som Slutpixlat före alla andra avisor visste, att Erik Almqvist skulle göras ansvarig för SD:s nya tv satsning, så har nu Slutpixlat genom sin undercover reporter, Raffina Wall, lyckats komma över SD tv:s premiäravsnitt från deras taffliga försök att ge sig in i medias värld.


Vi på Slutpixlat kan bara säga, låt de professionella medierna sköta sådant här.  SD:s mediesatsning kan bara liknas vid en kopiering av bland annat Avpixlats vedervärdiga innehåll.


Men man kan ju dock ge den här mediesatsningen från SD en viss kredit. De har ju med all tydlighet visat att de då inte vill vara politiskt korrekta. Det vill säga visa lite hyfs och fason som övriga medborgare i ett civiliserat samhälle gör.


Karl-Johan Johansson-Svensk Chefredaktör för Slutpixlat