25 feb. 2013

Dumkorken!Slutpixlats egen utmärkelse till den person som under året gjort det mest korkade främlingsfientliga, rasistiska, homofoba, islamofoba eller antisemitiska uttalandet. Kan tyckas att det är dumt att premiera någon med ett pris för dylika uttalanden, men vi får ju inte låta personen i fråga komma undan med vad den sagt. Så i det här fallet är vi naturligtvis ute efter den så berömda ”skäms på dig” faktorn.

Vem som kommer att erhålla priset bestämmer du och Slutpixlats redaktion i slutet av året då vi nominerar ett antal kandidater för en omröstning här på Slutpixlat.

Så vem anser du bör erhålla den eftertraktade dumkorken för år 2013?

Lämna ditt förslag till oss. Men glöm ej att uppge vem det är och vad den korkade personen sagt.  Och lämna också gärna en motivering till varför just denna person bör erhålla dumkorken. Gärna i satirisk, ironisk eller sarkastisk form. Eller varför inte alla sammantaget. De fem bästa motiveringarna kommer att erhålla vår nya T-shirt med Slutpixlats logo som just nu håller på att tas fram.

Vi garanterar naturligtvis din anonymitet. Och tänk på att du har hela 2013 på dig att finna den person som gjort årets mest korkade uttalandet. För om det är något vi här på Slutpixlat är övertygade om, så är det att mängden korkade uttalanden inte tyvärr kommer att avta.


Så vässa pennan och skicka ditt bidrag till slutpixlat@mail.com 

Och du! Sprid gärna budskapet! Ju fler som lämnar in bidrag desto bättre.

Anita Svensson-Vilegård Redaktionssekreterare