23 feb. 2013

Mutbrevet!”Vad skulle du gjort om ens bäste polare gjort bort sig lite grand? Lite plåster (4 miljoner) på såren är väl inte fel? Allt han sa var ju bara babbe o hora. Han var ju bara så full.”


Sensmoral: Om du är Sverigedemokrat i ledande position och har Jimmie Åkesson som bäste vän och vill tjäna en extra hacka, så sup dig full, irritera dig på en stå upp komiker och kalla honom babbe. Sen ger du dig på en kvinna och kallar henne hora. Glöm för jösse namn inte heller att beväpna dig med ett järnrör av bästa kvallitet. På så sätt så premieras du inte enbart för din fantastiskt verbala förmåga utan även för konsten i att svinga ett järnrör. Som bonus blir du även näst intill helgonförklarad i Avpixlats kommentarsfält.


Om du däremot står lite längre ned i det Sverigedemokratiska partiets stenhårda hierarki så får du i bästa fall bara en klapp på axeln om du gjort bort dig och får lämna partiet med orden: ”Du har så rätt så och vi håller med dig till hundra procent, men se för fasen till att hålla reda på din väska i fortsättningen!”

Raffina Wall för Slutpixlat