8 mars 2013

Avpixlat går i taket! Återigen!


Med anledning av att Polisens kritiserade id-kontroller i t-banan nu stoppas så blev frustrationen hos den Sverigedemokratiska hat och rasistsajten Avpixlat till en verbalt hatisk ankdamm igen.


Vi citerar hela Avpixlats hatinlägg: "FULLSTÄNDIG SKANDAL!"

”Härom dagen rapporterade vi om obekräftade uppgifter från en intern tipsare hos polisen angående ett nytt internt direktiv där gränspolisen beordras att med omedelbar verkan börja ignorera illegala invandrare som begår brott som normalt “enbart” bestraffas med böter, d.v.s. specifikt riktat mot den av extremvänstern högljutt kritiserade REVA-insatsen i Stockholms tunnelbana, där polisen för en gångs skull har gjort något så kontroversiellt som att faktiskt försöka upprätthålla svenskt migrationslagstiftning. Dessa uppgifter visar sig nu har varit sanna, och nyheten har idag släppts offentligt om att polisen nu avslutar REVA-insatsen med omedelbar verkan.

Det hela är självklart en skandal av gigantiska mått, och innebär att polisen ännu en gång har bakbundits i sitt ämbete av politiskt styrda tjänstemän som i sin tur självsvåldigt böjer sig för vad en handfull högljudda vänsterextremister och asylhaverister (med djupa försänkningar inom media) vrålar om på Twitter och därtill t.o.m. uttrycker i form av otvetydigt olagliga aktioner involverande direkta ingrepp mot polisen i deras arbete med att upprätthålla svensk lag.

Numera är det alltså inte längre bara så att illegala invandrare har lagstadgad rätt till fri skola och billigare vård och tandvård än svenska medborgare, eller att regeringen sätter upp lagar och regler som tvingar myndigheter och kommunala verksamheter att aktivt motarbeta polisen när det gäller att lagföra illegala invandrare. Nej, nu ska de illegala invandrarna dessutom garanteras gratis tunnelbana, samtidigt som polisen ska tvingas förnedra sig själva genom att medvetet titta åt andra hållet angående utestående utvisningsbeslut t.o.m. när en illegal invandrare har åkt fast för andra brott som denne har begått!

Man börjar verkligen seriöst betvivla att någon demokrati eller rättstat över huvud taget existerar i detta absurda land, och så sakterliga tappa hoppet om att utveckligen över huvud taget går att vända med de demokratiska medel som vi dagligen lägger ner vår själ i att kämpa med.

Från officiellt polishåll försöker man självklart mörka det hela bäst möjligt, och går nu ut med följande överslätande nonsensuttalande, via chefen för gränspolisavdelningen i Stockholm, Peter Nilson:

Även om de enskilda poliserna har agerat helt i enlighet med lagen så har kontrollerna varit en mycket liten del av polisernas arbete, och att den uppmärksamhet som kontrollerna fått, tar alltför mycket kraft från organisationen för att vara meningsfulla."

Slut citat.


Har ni någonsin läst så mycket hatiskt och klart rasistiskt nonsens som detta?

Måste vara Avpixlats egen General Mats Dagerlind som skrivit detta.

Ett gott skratt förlänger ju livet sägs det. Bara synd att det är tokdårarna på Avpixlat som står för detta.
 
Curt Latinosson för Slutpixlat

EXTRA: Stor uppslutning kring protesterna mot REVA-projektet idag. SvD

SR  SR  SR  SvD  SvD  Aftonbladet
Skånskan  HD  GP  Skånskan