16 mars 2013

Avpixlat infiltrerar!"General! Thorhilda Alfina är här enligt order!"
Slutpixlat kan nu avslöja vad som pågår bakom kulisserna på hat och rasistsajten Avpixlat.

Enligt säkra källor så tänker Avpixlats General o huvudislamofob Mats Dagerlind, tillika rikets rikshetsare och den alltid lika så islamofobiska kollegan på International Dispatch, Ingrid Carlqvist nu att skicka ut en infiltratör på hemlig order från den Sverigedemokratiska partiledningen.

Enligt vad Slutpixlat lyckats få reda på så skall hela operationen gå under namnet, ”Tjocka Berta”, och syftet sägs att i första hand vara att infiltrera Abduls fisk o delikatessaffär i Stockholm för att få reda på om affären handlar med illegalt invandrande varor såsom couscous, falafel, halloumiost, mm…

Enligt vår källa så kommer man om man finner några illegalt invandrande varor att hos livsmedelsverket begära att dessa omgående avisas från landet.

”Kampen mot muslimerna måste ske på alla plan”, hävdar vår källa och säger vidare, ”även på det kulinariska området. Vi kan inte låta landet svämmas över av lycksökande icke äktsvenska produkter som fröar av sig likt ett olivträd från arabland. Bara svenska varor här duger såsom Jansons frestelse o pizza.”

Slutpixlat har också lyckats ta reda på vem den hemliga infiltratören är.

Och det är ingen mindre än Thorhilda Alfina från Kalmar, som partiledningen ämnar skicka ut och han… förlåt, hon kommer att i bästa Bund Deutscher Mädel stil säkert att utföra sitt uppdrag till belåtenhet för sina uppdragsgivare, då hon enligt ryktet sägs vara särskilt hatisk mot muslimer och älskar mat i enorma mängder. Det är därför den hemliga operationen går under just namnet ”Tjocka Berta.”

Curt Latinosson för Slutpixlat

OBS: Artikeln och bilden är fri för spridning. Dela gärna med er. Gäller faktiskt även alla rasister som av någon underlig anledning frekvent besöker Slutpixlat. Märks om inte annat på de många kommentarerna som av förståelig anledning aldrig publiceras. De är helt enkelt för vidriga.