13 mars 2013

Avpixlats islamofober!Det står utom all tvivel att den av Sverigedemokraterna sponsrade sajten Avpixlat är ett tillhåll för hatiska islamofober. Om nu Avpixlat skulle gå ut och marknadsföra sig i en annonskampanj så skulle denna kampanj förmodligen se ut som på bilden.

Med Avpixlats uppviglare och härföraren själv, riksislamofoben Mats Dagerlind i spetsen och en av hans medskribenter redo att dela ut nästa verbala ”headshot” mot muslimerna. Två andra ”paranta” damer är också med i sällskapet. I bakgrunden ser vi den Sverigedemokratiska kvinnan, Annika Rydh, som tyckte att man borde förbjuda muslimska kvinnors barnafödande i Sverige med motiveringen att muslimerna har en dold agenda att ta över världen om 50 år. Dessutom tycker hon att en neger är en neger.

Nonchalant lutandes med akterpartiet mot skrivbordet står den enligt vad Sverigedemokraten Daniel Ronslätt själv sagt, den mycket aggressiva SD kvinnan Hanna Wigh.

Och i bakgrunden ser vi även Avpixlats huvudsponsor, Kent Ekeroth, utan vilkens hjälp Avpixlat förmodligen inte funnits.

Och på väggen hänger Jimmie Åkesson, vars ande vilar över hela sällskapet då han gett sin välsignelse åt Avpixlat då han tycker att sajten är en sund del av internet och att det är sajten där sanningar uttrycks.

Vi övriga medborgare som till skillnad från Avpixlats företrädare och de Sverigedemokratiska politikerna har sunt förstånd, vet ju att på Avpixlat är det då inte där sanningarna kommer fram. Snarare fördomarna om framför allt muslimer. Vilket tar sig uttryck i hatiska och lögnaktiga artiklar och kommentarer.  Inte bara mot muslimerna utan även den media som granskar denna vedervärdiga sajt.

Raffina Wall för Slutpixlat
SR
GP   SvD


OBS: Bilden är fri att användas och spridas vidare av den som önskar så.
 
EXTRA: Och så var det dags för Jimmie Åkessons version av "de långa knivarnas natt”.   Nyheter24