15 mars 2013

Let´s Dance Jimmie Åkesson!Jimmie Åkesson i toppform med sina "dansare."
Men tanke på de många skandalartade turerna i det Sverigedemokratiska partiet som nästan kan liknas vid en schottis utan ände, då med tanke på de många turerna, så har vi en idé.

Slutpixlat tycker i stället att SD och framförallt Åkesson skulle behöva modernisera sig lite för att partiet ska verka mer trendigt inne.  Förövrigt något som de aldrig varit. Inne alltså, och förmodligen något de aldrig kommer att bli.

Vi har därför nu anmält Jimmie Åkesson till tävlingen Let´s Dance 2013 i TV4.

Inte skulle Jimmie säkert bara uppskatta att få hjälp med sina danssteg av självaste Tony Irving utan också hitta en än mer säregen stil än den han har idag. Om nu det är möjligt? För professionell hjälp lär nog behövas för att den ”gode” Jimmie ska lyfta från marken i graciösa danssteg likt en ballerina vid ryska Bolsjojteatern i Moskva och sväva över golvtiljorna likt en skadeskjuten kråka.

Vi på Slutpixlat tycker dock att Jimmie bör köra sin egen stil. Något han och SD utan tvekan är bra på.

Vår första tanke var att han skulle kunna köra med ”Gangnam Style.” Det är en enkel dans och kan dansas av vilken idiot som helst. Men för att raffinera till det lite så föreslår vi för Jimmie att han utvecklar sin egen stil som bättre passar överens med partiets politiska profil.

Får vi då stolt från Slutpixlat presentera dansen, ”Racism Style!”

Och du Jimmie! Du behöver inte tacka oss, vi vet att du är jävel på att ta ut turerna.

Också har Jimmies rasistpolare också "dansat" en del. Fuldans kallar vi det.

 Raffina Wall för Slutpixlat
Aftonbladet Aftonbladet
Arbetarbladet 
SR Arbetarbladet
GD
NSK
Aftonbladet.
Skånskan  HD 
GP   Arbetarbladet