6 mars 2013

Sextrakasserande partitopp får lämna SD!
Skandalpartiet Sverigedemokraterna tycks aldrig upphöra att förvåna. Enligt media idag så petas en högt uppsatt SD politiker för att ha sextrakasserat sina kvinnliga kollegor.


Sextrakasserierna ska ha pågått i flera månader och ska ha varit riktade mot flera kvinnor inom partiorganisationen. Bland annat anklagas mannen för att ha gett gåvor till kvinnorna i form av filmer med grovt sexuellt innehåll.


Inte nog med att Sverigedemokraterna har politiker i leden som har klara nazisympatier som nu är föremål för eventuell uteslutning ur partiet.  Nu har de även fått en sexdåre att brottas med.


Sex and drugs and rock and roll, var ju en låt skriven av Ian Dury.


När det gäller Sverigedemokraterna så borde det vara: ”Sex and Drugs and Nazism and Racism” som är deras signum.

Förövrigt så var det väl bara nolltolerans mot rasism som Åkesson nämnde. Inte sexism. Tydligen så att Åkesson måste bli klart tydligare i hur han uppmanar sina partikamrater att uppföra sig. För de tycks ha så svårt att begripa något.

SD och dess riksrasistorgan Avpixlat gnäller ju gärna om att svenska tjejer är mer utsatta för sextrakasserier från invandrare. Naturligtvis en myt skapad av SD själva. Man kan ju nu undra hur SD och Avpixlat ställer sig till sextrakasserier från en av deras egna mot just svenska tjejer. Ligger en viss dubbelmoral i den frågan. 


Raffina Wall för Slutpixlat