9 mars 2013

Slutpixlat hejar på Sean Banan!SEAN BANAN.
Uppenbart att melodischlagerfestivalen rör upp känslorna i landet. Och den som tycks ha rört upp mest känslor är Sean Banan. Åtminstone ibland landets rasister. Och detta uttrycker de i nedsättande och rasistiska kommentarer på den Sverigedemokratiska hat och rasistsajten Avpixlat. Värst av allt är ju att Avpixlat inte tagit bort dessa klart rasistiska inlägg trotts att Avpixlats egen General Mats Dagerlind har sagt att sådana kommentarer publicerar då vi verkligen inte på vår sajt??

Här är ett litet urval kommentarer från ett antal personer som frekvent lägger upp klart rasistiska kommentarer på Avpixlat. Vi kan kalla dem för vad de är, sandlådepöbeln!

Arge Algot.
”Den där bananen är definitivt en av de första som jag skulle skickat hem i utvisningsbåten om jag styrde detta förr så fina land. Skämma ut ett land med musikaliska anor av världsklass med dagistramset han håller på med.  Lika illa är det att det finns folk som röstar fram eländet. Troligtvis barn och landsmän men i alla fall.”

Per Gunnarsson.
”Förra året sjöng Sean Banan om svenska flickor i string. Varför reagerade inte feministerna? Om en svensk kille sjöng innehållande samma text hade det blivit uppror,nu är det en blatte som det ska gullas med. Mår fruktansvärt illa av "bananen" som är pinsam och hånar Sverige som tagit hand om honom. Ordet tacksam existerar inte för blattar och trivs man inte med svensk mentalitet så var god och köp enkel biljett härifrån.”

JRII. 
”Sean Banan är en vidrig människa, som driver med Svenska folket och, precis om Jalla Jalla-regissören Josef Fares, använder media för att under tonsatt mindervärdeskomplex förnedra Svenska män. Det sjukaste är att bonniga svenskar inte fattar vad deras barn klappar i takt till.”

Swede9999.
”sean banan...hmmm........vilket stolpskott. Och han är ju totalt tondöv.
Såg fjanten i Så ska det låta, där han hela tiden kladdade på kvinnorna som var med. Hade han varit etnisk Svensk hade det blivit ett jävla liv på rödvins-pressen.”


Svenskapolitikersuger666.
”Det värsta är att media framställer honom som någon unga svenska tjejer ska sukta efter, om jag vore tjej skulle jag lägga benen på ryggen vid åsynen av den självdyrkande ultrablatten.”

Ja som ni ser så är det inte några vackra ord de häver ur sig mot Sean Banan. Man kan tycka vad man vill om melodischlagerfestivalen och dess deltagare, men inte skall man behöva stå ut med att höra sådana rasistiska tillmälen, inte i något sammanhang.

Så som den mångkulturella sajt Slutpixlat är, så hoppas vi faktiskt att Sean Banan vinner, och det för att svenska folket en gång för alla visar att vi inte accepterar att någon i Sverige ska behöva utsättas för dessa rasisters påhopp bara för att deltagaren har invandrarbakgrund.

Och om nu Sverigedemokraternas Avpixlat inte anser att en kille med invandrarbakgrund hör hemma i den svenska melodischlagerfestivaltävlingen, så får de väl ställa upp själva.

Slutpixlat kan faktiskt bidra med ett passande namn för dessa deltagare: ”De ylande rasisterna!”

Curt Latinosson för Slutpixlat

Mats, Jimmie o Kent! "De ylande rasisterna!"
SvD
Aftonbladet  Aftonbladet  Aftonbladet  SR  SR  Skånskan  HD  GP  GP  SR
SR  Aftonbladet  SR
SR
Aftonbladet   SvD  SvD
Aftonbladet   SvD