15 apr. 2013

Från sjuklövern till SD!? Dagerlinds lilla skötebarn?


Den av Sverigedemokraterna sponsrade och hyllade hat och rasistsajten Avpixlat har en serie på sin sajt de kallar ”Från Sjuklövern till SD.”

Det märkliga med den här serien är att temat i de artiklar som sägs vara insända av olika personer slaviskt följer samma på förhand utstakade mönster.

I Majoriteten av inläggens ingress beskriver sig artikelförfattaren som en man eller kvinna oftast med medelklassbakgrund och med en högre utbildning. Och det fortsätter sedan med hur de växte upp och varför de tidigare röstat eller sympatiserat med något annat parti.

Sen kommer en synnerligen lång och i mångt och mycket tämligen meningslös rappakalja om hur de helt plötsligt politiskt vaknade till liv och insåg att de traditionella partierna och dess företrädare enbart är politiskt korrekta idioter vilseledda av en elitistisk mediekår på yttersta vänsterkanten.

Därefter följer ytterligare långa verklighetsfrämmande utläggningar om hur de sett invandringen förstöra och förtära vårt land.

Avslutningsvis så hyllar de här fiktiva insändarna hur fantastiskt bra Sverigedemokraterna är och överöser dem med superlativ som skulle ha fått den mest hårdföre av de Sverigedemokratiska politikerna att rodna likt en övermogen tomat.
 

Det verkar på något vis som om Mats Dagerlid försöker få någon form av egen bekräftelse i sina egenskapade insändare att det banne mig inte är några lågutbildade illaterala idioter som läser Avpixlat. Räcker att se de så kallade insändarnas yrken för att förstå detta. Nationalekonom, företagsledare för mångmiljardkoncern, civilingenjör, filosofie doktor, bankdirektör osv.

Mats Dagerlind! Det går inte att genom fiktiva personer göra Avpixlat till något det inte är och aldrig kommer att bli. Rumsren.


Herre gud! Mats Dagerlind! Nog borde du väl ha mer fantasi än så där när du sitter i skrivkammaren och massproducerar låtsasinlägg i din egen fantasilösa värld.

Att normala människor inte skickar sådana här standardiserade inlägg till Avpixlat behöver man inte vara en professor i mediekunskap för att förstå. Räcker med sunt förnuft efter att ha läst ett par dussin av de här inläggen i serien ”Från sjuklövern till SD” för att förstå att de mesta av inläggen är författade av en och samma person.
Nej du Mats Dagerlind, oss lurar du inte. Du kallar dig för frilansskribent. Vi tycker att du borde kalla dig för fantasy författare istället.

Men vi förstår dock din avsikt Mats Dagerlind med dina egenproducerade insändare. Hat och rasistgrytan måste ju hållas kokande till varje pris, och då spelar det ju naturligtvis ingen roll om det som skrivs är av fiktiv art. Bara du får ge uttryck för din misstro och ditt hat mot samhället och sprida dina intoleranta, främlingsfientliga, rasistiska, islamofobiska och homofobiska tankar till den lilla klick likasinnade dårar som läser Avpixlat så förstår vi att du är nöjd.


Kan du, Mats Dagerlind bevisa att det är olika personer som ligger bakom insändarna till ”Från sjuklövern till SD” så vore vi från Slutpixlat naturligtvis intresserade av att få reda på detta. Inte bara vi förövrigt, utan också alla de andra som länge har misstänkt att många av insändarna är rena falsifikationer.
 


Raffina Wall för Slutpixlat