15 apr. 2013

Ännu en nazistsympatisör lämnar SD! 

"Öh… varför måste jag alltid få spela med de svarta pjäserna? Jag gillar ju inte svarta! 
Jag vill ju spela med de vita pjäserna."
SD-ledamoten Elinor Englesson avgår från sina uppdrag i kommun- och regionsfullmäktige. Englesson riktar samtidigt anklagelser mot partitopparna: "Jag tror att de har en pakt", säger hon om ledningen till Nyheter24.

Engelsson tycker att pakten använder hänsynslösa metoder mot medlemmarna i SD.
Det gamla nazigardet och dess sympatisörer i Sverigedemokraterna tycks nu lämna partiet likt ett strömhopp i Göta kanal.

 
Blir de inte uteslutna ur partiet i enlighet med Jimmie Åkessons ibland mycket grumliga tolkning av sin egenskapade nolltolerans mot rasism så lämnar de partiet på egen hand då de anser att de som blivit uteslutna ur partiet blivit det på mycket felaktiga grunder.


Sverigedemokraterna börjar nu allt mer likna ett parti schack där det ena bondeoffret efter det andra görs i ett desperat hopp om att rädda det som räddas kan i hopp om att försöka påvisa att partiet är nazi o rasist fritt.


Men till skillnad från ett riktigt parti schack så kan aldrig det Sverigedemokratiska partiets spel sluta med remi.  Snarare så att det slutar i tokmatt eller idiotmatt som det också kan kallas. Vilket betyder att ett parti schack slutar efter två drag. Dock så förekommer tokmatt mycket sällan annat än i uppgjorda partier, eftersom de drag som krävs av vit, (Jimmie Åkesson) är uppenbart otaktiska. Och Sverigedemokraterna är utan tvekan ett uppgjort (låtsas) parti från första början.


Jimmie Åkesson är uppenbarligen ingen taktiker av rang varken inom politiken eller annorstädes.


Nu hoppar ju Sverigedemoratiska partiföreträdare som sagt av i protest mot den Åkessonska klanens utrensningar.  Toppstyrningen inom SD har därmed hårdnat och Engelssons kommentar om SD toppen: ”Jag tror de har en pakt”, tyder ju på något som vi andra redan vet. Att en stor del Sverigedemokrater är paranoiker.


Elinor Engelsson säger ju att hon är grymt besviken på Jimmie Åkesson och Björn Söder. Det är inte vi på Slutpixlat då vi enbart applåderar Åkesson och Söders utrensningar och därav besvikna Sverigedemokraters avhopp då detta dränerar partiet på kraft och försvagar det samma.


Kör hårt Jimmie och Björn. Ni raderar ju ut partiet på egen hand. Och här hjälper inte längre ens några rockader alá Almqvist för att rädda partiet. Schack matt!


Curt Latinosson för Slutpixlat