17 apr. 2013

Ingen brist på rasister inom SD här inte!Sverigedemokraternas ordförande i Flen, Bengt Nilsson, kastas ur partiet efter att ha postat inlägg på Facebook om kopplingen mellan gruppvåldtäkter och invandringen.
Bengt Nilsson fick på tisdagen beskedet av Sverigedemokraternas ledning. I brevet står bland annat att han gått emot partiets etiska riktlinjer för sociala medier. (SvD)

Bengt Nilsson tycker att uteslutningen är ett ynkligt sätt att behandla honom och att partiet nu drabbats av uteslutningshysteri.

Vi på Slutpixlat säger då: ”LÅT HYSTERIN FORTSÄTTA!” Inget är bättre än när ett parti med Sverigedemokraternas åsikter raderar ut sig själva.

Nu visar det sig att SD-ledamoten i Orsa kommunfullmäktige, Jan-Olov Brandt också har samma åsikter. (Expo)

"Åter en våldtäkt 15 åring våldtagen av 8 muslimer är det inte dags att ge tillbaka med samma mynt!"

Uteslutningsärendena hos SD efter mindre begåvade personers uttalanden duggar tätt numer. Och mycket av det som uppdagas får vi tacka bland annat ”Inte Rasist Men...” för som genom sitt idoga arbete att granska just det rasistiska partiet Sverigedemokraterna upptäcker allt fler icke rumsrena Sverigedemokrater. Man undrar om det överhuvudtaget finns några rumsrena Sverigedemokrater?

Nåja, men man får nu förmoda att Åkesson och den innersta kretsen i SD river sina huvuden i förtvivlan och förbannar vederbörande personers obetänksamma uttalanden.

Åkessons tal om nolltolerans mot rasism börjar nu skörda sina offer i rask takt.

Man får förmoda att rasistpartiets ledare Åkesson nu förmanar sina medarbetare med följande ord:

”För fasen ni får gärna tänka som ni gör men säg det för helvete inte offentligt. Vi har ju snart inga partiarbetare kvar!”

Och åter igen ett stort tack till IRM och EXPO som idogt arbetar vidare för att avslöja den smutsiga SD-byken.

Curt Latinosson för Slutpixlat.